Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Agoda.com
ZenHotels.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (151)
Filtrera omdömen
151 resultat
Medlemsbetyg
140
11
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
140
11
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 151 omdömen
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Kananfräsha rum, bemötande o service top notch. En härligt varm miljö so känns otroligg välkommnande och varm. Helt klart Kjelles o Annikas förtjänst. Fabulösa trerätters middagar, magiskt o måste upplevas.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 331miam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2020

Tack för en fin recension. Så härligt att höra att du var nöjd med Knappgården och oss! Vi hoppas på återseende!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2020 från mobil enhet

Återigen har vi haft ett fantastiskt bemötande av Annika och Kjelle. Servicen och den familjära bemötandet är outstanding. Maten är av hög kvalite och med lokala råvaror. Super gott och vi rekommenderar varmt alla att komma hit och få en upplevelse ni inte glömmer.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack 670helenew
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2020

Tack för en fin recension! Va roligt att ni är nöjda med besöket här. Välkomna åter!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2020

Morsdagsfirande var en otroligt fin upplevelse på alla vis! Att vid ankomsten kunna skåda mot fjällen i Idre området i det fantastiskt fina vädret. Städjan reste sig magiskt i de sista snödrivorna som vi kunde se.

Datum för vistelsen: maj 2020
    • Renlighet
    • Service
Tack 245olag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2020

Tack för en fin recension! Va roligt att ni var nöjda med Mors dags-firandet här! Vi tyckte också att det var en trevlig start på sommarsäsongen. Vi hoppas att ni kommer tillbaka på Mors dags eller vid ett annat tillfälle!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2020

Jättefina rum och jättebra mat. Som en stjärnkrog i innerstan fast med utsikt över fjäll och närhet till naturen. Utöver fantastisk service och möjlighet till härliga utflykter fick vi även lära känna den bedårande lilla hunden Maja.

Vi kommer garanterat komma tillbaka!

Hälsningar familjen Malmqvist

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack 888lydial
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika A, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2020

Tack familjen Malmqvist för ett mycket trevligt besök och för ett fint omdöme! Maja tackar speciellt för härliga utflykter. På återseende!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2019

Kommentar från 2 helnöjda värmlänningar "Det kann int bli bätter".
Fantastiskt mottagande, fräscha och rena rum, varm atmosfär och för att inte glömma den vällagade goda maten. Vi kommer mer än gärna tillbaka till er, Annika och Kjelle, nästa sommar.

Datum för vistelsen: augusti 2019
2  Tack KjellDubbelve
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika A, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 7 december 2019

Tack för en flott recension! Så trevligt med besöket, välkommen åter!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen