Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (131)
Filtrera omdömen
131 resultat
Medlemsbetyg
121
10
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
121
10
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 131 omdömen
Omdömet skrevs 5 juli 2018

Väldigt trevligt och serviceinriktat värdpar. Mycket fin frukost med lokala produkter, hembakat bröd och allt man kan önska sig. Vi åt en fantastisk middag med förrätt och efterrätt där allt höll mycket hög klass. Enkla men trevliga rum med bra sängar. Vi är helnöjda!

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Agneta A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018

Efter en vecka på Knappgården kan jag varmt rekommendera det. Man tar sig snabbt till backarna och spåren i Idre och Fjätervålen. Maten är fantastiskt god, bästa trerättsmiddagarna i Dalarna. Rummen är mysiga och tillgången till bastu och rum för biljard, pingis mm höjer betyget till topp!

Datum för vistelsen: mars 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Service
Tack thomasbodstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika A, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 3 juni 2018

Tack Thomas för ett positivt omdöme och ert trevliga besök här. Vi hoppas på återseende!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018

Underbar stämning, finaste frukosten och trerätters med bästa råvaror. Välutrustade rum, sköna sängar, mycket rent och fräscht på alla sätt. Toppklass för hela familjen (vuxna barn)! Vi fick fina tips av Annika och Kjelle om aktiviteter och besöksmåll så vi återkommer helt klart till Knappgården!

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack JonasB1733
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika A, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 21 februari 2018

Tack Familjen B! Det var mycket trevligt att ha er här och tack för att ni skrivit ett så fint omdöme! Vi ser fram emot att se er här igen i olika årstider för nya upptäcktsfärder!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2017 från mobil enhet

Ett så härligt ställe får inte missas, lugnt och skönt med fräscha och mysiga rum.
Otroligt god mat och ett väldigt trevligt par som driver Knappgården, tipsade oss om en fin vandring till Yxningåfallen.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
2  Tack Malin G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika A, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2017

Tack för ett fint omdöme! Roligt att ni också gillade vandringen till Yxningåfallet, som är ett lite mer udda besöksmål än områdets stora dragplåster som t ex Njupeskär. Roligt att hitta lite egna smultronställen! Hjärtligt välkomna åter för nya äventyr.
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2017 från mobil enhet

Underbar vistelse på fina Knappgården i genuin och vacker miljö med fantastiska omgivningar. Utsökt mat, närproducerat från de härliga omgivningarna. Sköna sängar i vackra rum. Generöst värdpar som ger det lilla extra och får dig att trivas.

Datum för vistelsen: oktober 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack Rori Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika A, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2017

Tack för ett fint omdöme, Rori! Trevligt att ha er här med fjällvandring i första snön!
Hjärtligt välkomna åter!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen