Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 590)
Filtrera omdömen
1 590 resultat
Medlemsbetyg
552
525
266
152
95
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
552
525
266
152
95
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 590 omdömen
Omdömet skrevs 4 januari 2017

Ser enkelt ut från vägen men när man kommer runt hörnet på byggnaderna hamnar man i en supermysig strandträdgård med hängmattor, solstolar, pool inkl bubbelpool samt en liten pir ut i havet med badstege.
Husen är charmiga trähus med sliten målarfärg men det känns som helt rätt i "The Keys". Rummen är ganska stora, rena med sköna sängar. Dock väldigt lyhört.

Datum för vistelsen: december 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack MariaS12454
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2016 från mobil enhet

Bokade town home och blev överraskad över hur stort det var. 3 sovrum med dubbelsängar och tre tillhörande badrum. Tre terasser mot kanalen och egen pool. Positivt var också att det ingick fri parkering och frukost i priset. Stranden är inte så stor men härlig utsikt och solnedgång. Personalen var mycket "service minded". Det enda som möjligen drar ner var att snorklingen inte var något speciellt. Kommer gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Kajsa P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MichaelAWeber1, General Manager på Lime Tree Bay Resort, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2016
Google-översättning

We are happy that you enjoyed you stay with us and hope to see yo back soon here at Lime Tree Bay Resort!!!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016 från mobil enhet

Ligger jätte fint, trevlig personal, helt ok frukost. Bra restaurang på området. Rent och fint utomhus, och runt poolerna. Men de rummet vi har var inte bra. Dörren till toaletten var trasig massa trasiga kakelplattor i badrummet. Extremt lyhört. Jag skulle nog inte boka det här hotellet igen, om de inte renoverar rummen.

Datum för vistelsen: mars 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Bjwe00
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2016 från mobil enhet

Otroligt vackert beläget precis vid havet. Fantastiska solnedgångar! Utomhusområdet är väldigt välskött med många olika sittmöjligheter. Gungstolar, parkbänkar, hängmattor och solstolar. Mindre pool och en hottub.

Rummen är slitna och det är väldigt lyhört. Man kan höra grannarnas "aktiviteter" väl. Inget för den som vill sova gott. Sängarna var hårda och väldigt knarriga vilket gjorde vistelsen än mer spännande med tanke på lyhördheten!

Datum för vistelsen: mars 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Mikaela W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2011

Spenderade fyra nätter på detta underbara ställe. Man ska absolut ha bil för det finns absolut ingenting runt omkring. Men det är väl just det som gör att det är så härligt. Man ska absolut ha badskor för att kunna bada i havet annars finns det en fin pool att bada i. Stora rena och fräscha rum. Hotellet tillhandahåller kanoter med glasbotten.

Datum för vistelsen: november 2011
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack SaraStina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen