Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Short Break”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
15 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Chalet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Bucks Cross, Devon, England

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 15 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Birmingham, Storbritannien
Omdömet skrevs 4 november 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
strawberr ...
Somerset
Nivå 3 Skribent
11 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 26 2017
Thank you so much for taking the time to review our chalet. Lovely to hear that you had a good break and that the location was ideal for your exploration. Thank you for staying with us!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Richard L
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 10 2017
Hi Richard, the water pressure can be a problem during busier times and thus is also dependent on the time of day the shower is being used. This is also relevant to the club house with August being the busiest month of the year. We are sorry that you found these things to be a problem during your stay, as unfortunately these are things we are unable to control. Apart from this, we hope you enjoyed your stay in North Devon and thank you for booking with us.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
EACMoorla ...
Taunton, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 22 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 29 2017
Thank you for taking the time to review our chalet, we are so pleased to hear your family had a good holiday! Thank you for booking with us, we would gladly welcome you all again.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Plymouth, England, United Kingdom
Omdömet skrevs 12 juni 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jun 16 2017
Thank you for taking the time to review, it's great to hear you had a lovely time in Devon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt