Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (583)
Filtrera omdömen
583 resultat
Medlemsbetyg
331
169
49
18
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
331
169
49
18
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 583 omdömen
Omdömet skrevs 5 september 2017

Underbart lyxigt hotell med härlig pool och nära till stranden. Rent och fint, personalen mycket trevlig och uppmärksam. Vacker inredning, vi hade valt ett rum med balkong och havsutsikt och det var vi mycket nöjda med. Frukosten innehöll allt man kunde tänka sig, mycket bra.

Tips för att välja rum: Välj rum med havsutsikt
  • Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Barbro H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CretanDreamRoyal, Guest Relations Manager på Cretan Dream Royal, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2017
Google-översättning

Thank you for having chosen Cretan dream Royal Hotel for your vacation!
Cretan Dream Royal has managed to create a unique atmosphere for our guests to relax during their valuable vacation and we receive a great feedback.

It will be a real honor to us to welcome you again on your next vacation .

Respectfully,
Management team.
Cretan Dream Royal & Cretan dream Luxury Suites

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017 från mobil enhet

Vi hade det bra med barnen. Nära stranden och busstation. Restaurant, bar, musik spelar, allt är fantastisk. Vi hade en lugnt rummet. Det var pool till barnet och vuxna med finna havsutsikt. Frukost var perfekt och middag med show.
Hotellen tar extra betalning till handduken ( poolen eller stranden)
Jag rekommenderar till familjen.

Bodde här: september 2016, reste med familjen
Tack ceirvero
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CretanDreamRoyal, Guest Relations Manager på Cretan Dream Royal, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2017
Google-översättning

Thank you for having chosen Cretan dream Royal Hotel for your vacation!
Cretan Dream Royal has managed to create a unique atmosphere for our guests to relax during their valuable vacation and we receive a great feedback.

It will be a real honor to us to welcome you again on your next vacation .

Respectfully,
Management team.
Cretan Dream Royal & Cretan dream Luxury Suites

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2017

Ett väldigt fint, välstädat hotell där servicen är på topp! Hade inte kunnat begära mer. Fin utsikt över havet där man får ta del av solnedgången. Underbar frukost-buffé med allt gott man kan önska sig. Maten från a la carte menyn var också på topp. Fin utomhusmiljö. De månar verkligen om att hotellet ska se rent och fint ut, både invändigt och utvändigt. Det bästa av allt var servicen, så otroligt tillmötesgående, trevlig och professionell personal. Rekommenderar hotellet starkt och hade gärna åkt dit fler gånger.

  • Bodde här: juli 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Carolineol
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CretanDreamRoyal, Guest Relations Manager på Cretan Dream Royal, svarade på det här omdömetSvarade 6 juli 2017
Google-översättning

Thank you for having chosen Cretan dream Royal Hotel for your vacation!
Cretan Dream Royal has managed to create a unique atmosphere for our guests to relax during their valuable vacation and we receive a great feedback.

It will be a real honor to us to welcome you again on your next vacation .

Respectfully,
Management team.
Cretan Dream Royal & Cretan dream Luxury Suites

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2016 från mobil enhet

Bodde en vecka där med min sambo i september 2016. Det var en mycket fint hotell. Poolområdet var härligt och personalen mycket trevlig och hjälpsamma.

Om man ville komma till ha er behövde man korsa huvudgatan som var stundtals trafikerad men det var aldrig ett problem att ta sig över.

Bra städning varje dag på rummet och frukostbuffén var supergod och hade en mycket bra utbud.

Lätt att ta bussen både in till platanias och Chania och mycket billigare än taxi. Vi promenerade dock väldigt mycket då det inte är mer än 5km till platanias.
Mycket bra restauranger i närheten och det var trevligt att sätta sig ner vid poolbaren på kvällen och ta något gott att dricka!

Bodde här: september 2016, reste som ett par
Tack kakankakan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CretanDreamRoyal, Guest Relations Manager på Cretan Dream Royal, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2016
Google-översättning

Thank you for having chosen Cretan dream Royal Hotel for your vacation!
Cretan Dream Royal has managed to create a unique atmosphere for our guests to relax during their valuable vacation and we receive a great feedback.

It will be a real honor to us to welcome you again on your next vacation .

Respectfully,
Management team.
Cretan Dream Royal & Cretan dream Luxury Suites

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2016

Mycket bra hotell med mycket hjärtlig och vänlig personal, Har ny sida med Lyxiga rum med egna simbassänger. Rekommenderar detta hotell för dig som vill unna dig det lilla extra till bra pris, Hotellet ligger utanför Chania och Taxi kostar ca 8 € till Chania

Tips för att välja rum: Lyx Suites / egen pool
  • Bodde här: maj 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Jklinkma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CretanDreamRoyal, Guest Relations Manager på Cretan Dream Royal, svarade på det här omdömetSvarade 19 maj 2016
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for having chosen Cretan dream Royal Hotel for your vacation!
Cretan Dream Royal has managed to create a unique atmosphere for our guests to relax during their valuable vacation and we receive a great feedback.

It will be a real honor to us to welcome you again on your next vacation .

Respectfully,
Management team.
Cretan Dream Royal & Cretan dream Luxury Suites

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen