Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men stressig middag”

Restaurant Vila do Peixe
Boka med
Restaurant Vila do Peixe har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 4 av 41 Restauranger i Camara De Lobos
Certificate of Excellence
Prisklass: 23 US$ - 29 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Lokal mat, Särskilda tillfällen, Affärsmöten, Familjer med barn
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Lunch, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 1 juli 2018 från mobil enhet

Mycket god tillagad fisk, åt prago-fisken som är en vit lite fetare fisk. Fantastisk god!
Bra service då restaurangen som ligger utanför Funchal erbjuder att hämta upp gästerna på hotellen gratis. Tyvärr har man en tid att passa under middagen om man vill åka gratis taxi hem också. Det gör att det känns väldigt stressigt och personalen väldigt på. Det är dock för en god sak, så att du har möjlighet att åka med taxin hem igen utan kostnad.

Tack ThomasR4598
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
2Rodrigues, Gerente geral på Restaurant Vila do Peixe, svarade på det här omdömetSvarade 25 juli 2018
Google-översättning

Dear Sir Madam,
My team and I were really pleased to know that you had a wonderful time with us.
Thank you so much for your lovely comment left here.

I hope to see you in the future.

Best regards,

Vila Do Peixe / Vila Da Carne Restaurantes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (886)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 886 omdömen

Omdömet skrevs 12 november 2016 från mobil enhet

Fantastiskt god mat för en billig peng i sammanhanget. Hög klass på tillagning och perfekt syra. Man går till kocken och väljer vilken av de färskfångade fiskarna man önskar. Piratfisk med sötpotatisen och en sallad till rekommenderas starkt. Enda lilla minuset är att man sitter inomhus. Dock fin utsikt. Inte många som hittar hit då det ligger två gator upp för sluttningen.

Tack Ambassador674155
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
2Rodrigues, Gerente geral på Restaurant Vila do Peixe, svarade på det här omdömetSvarade 7 december 2016

Bästa kund,
Tack för ditt besök på vår restaurang är mycket givande för oss att veta att vi kan göra en annan nöjd kund.

Tack också för mycket vacker feedback om oss.

Vi ses snart,

Vila Do Peixe / Vila Da Carne

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2016

Mycket god färsk fisk som grillades i vedugn i direkt anslutning till restaurangen. Serveringspersonalen var mycket trevliga.

Tack Lasseotto
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
2Rodrigues, Gerente geral på Restaurant Vila do Peixe, svarade på det här omdömetSvarade 29 januari 2016

Tack så mycket värdefulla kunder.
Mitt team och jag var mycket glad att veta att våra nära och restauranger.

Kom tillbaka ofta du vill.

Med vänlig hälsning,

Vila Do Peixe / Vila Da Carne

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2015 från mobil enhet

Precis som Vila da Carne håller denna fiskrestaurang väldigt hög klass! För en bra peng får du professionella servitörer, en duktig kock och ett väldigt bra bemötande. Vi beställde direkt från fiskdisken vilket betydde att vi fick välja exakt vilken fisk vi ville ha. Personalen var väldigt hjälpsam vid fiskvalet och gav bra tips. Maten var riktigt god och stämningen i restaurangen var avslappnad och skön. Rekommenderar särskilt sötpotatisen och deras sea bass! Är du osäker på vilket vin du ska ta så fråga personalen, de vet vad de snackar om!
Restaurangen erbjuder även upphämtning vid hemmet och skjutsar även tillbaka dig efter besöket.

1  Tack Sallyssa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
2Rodrigues, Gerente geral på Restaurant Vila do Peixe, svarade på det här omdömetSvarade 7 februari 2015

Bästa kund,
Jag kan säga efter din kommentar?
Tack så mycket.
Vi var alla stolta och nöjda med era kommentarer.

Vi är öppna armar för att ta emot dig i en nästa besök till Madeira.

Tack på uppdrag av hela laget.

Vila Do Peixe / Vila Da Carne

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2014

Mycket fin utsikt. Servicen var bra. Inte så mycket besökare vilket var lite överraskande. Fisken bra tillredd.

    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack GlennPurmo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
2Rodrigues, Gerente geral på Restaurant Vila do Peixe, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2014
Google-översättning

Уважаемый клиент,
благодарю вас за ваше усмотрения здесь.

до скорой встречи

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Vila do Peixe tittade också på

Camara De Lobos, Madeira
Camara De Lobos, Madeira
 
Camara De Lobos, Madeira
 
Camara De Lobos, Madeira
 

Besökt Restaurant Vila do Peixe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt