Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect villas for large family or friends holiday”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
26 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
8 sovrum, 6 badrum, för 18
Prines, Rethymnon, Rethymnon Prefecture, Kreta

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 26 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 18 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Alison R
Manchester, England, United Kingdom
Nivå 3 Skribent
14 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dilphill
Habay-la-neuve, Belgium
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 19 juli 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Climber13 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 1 oktober 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Simon R
1 omdöme
Omdömet skrevs 31 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt