Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com
83 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-28
Booking.com
96 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-28
Boka nu, betala på plats
Agoda.com
66 US$
Se erbjudande
Hotels.com83 US$
Priceline81 US$
travelup.com105 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 980)
Filtrera omdömen
1 980 resultat
Medlemsbetyg
596
727
372
163
122
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
596
727
372
163
122
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 980 omdömen
Omdömet skrevs 12 april 2021 från mobil enhet

Att åka i pandemin kändes ändå säker efter alla kontroller. Varje morgon innan frukost så testades feber så att dom säkerställde tryggheten på hotellet.
Kan varmt rekommendera hotellet då det var perfekt i anslutning till stranden.
Kommer hit fler gånger.
Personalen var pålitlig och bra service

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste ensam
Tack 263elisabetha
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Be Live hotels Be live, Director General på Be Live Adults Only Marivent, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2021
Google-översättning

Dear263elisabetha

We would like to thank you for your stay at BeLive Adults Only Marivent.

It is great to know you have enjoyed you vacation with us and we hope to see you again in the nearest future.

Best Regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2020 från mobil enhet

Fint fräscht hotell. Fin pool och väldigt fint läge vid fin strand. Maten är fantastisk för att vara all inklusive och endast ha en restaurang. Goda Drinkar man får av trevliga personalen. Åkte in till stan med buss som ligger ganska nära hotellet. Vi är 100% nöjda med hotellet och service samt området, kan tänka oss att komma tillbaka ..

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack OmidP7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Be Live hotels Be live, Director General på Be Live Adults Only Marivent, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2021
Google-översättning

Dear OmidP7

First we would like to thank you for your time in writing us a review.
We are glad to know you have enjoyed our location and our restaurant team.

It will be a great pleasure to see you again at BeLive Adults Only Marivent.

Best Regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Bra läge men det finns mkt mer att önska för att vara 4 stjärnor i rating. Jättehård säng, poolområdet kunde man önska mer av dessutom var det ganska ostädat varje morgon. Trevlig personal och självklart svårt att bedöma mat osv i Corona tider. Helt ok men det behövs en allmän uppfräschning.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Be Live Hotels
1  Tack Peppelina45
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Be Live hotels Be live, Director General på Be Live Adults Only Marivent, svarade på det här omdömetSvarade 4 september 2020
Google-översättning

Dear Peppelina
Thank you very much for your review. We are delighted to read that you enjoyed your holidays and had a lovely time at the BeLive Adults Only Marivent. Your feedback will be forwarded to the respective departments in order to improveour services.
Looking forward to see you back as our guest.
Best Regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2019

Bokade en VIP svit för ganska stora pengar men blev mycket besviken. Absolut inte i närheten av vad man kan förvänta sig av ett VIP boende. Har bott flera gånger på hotellet och trivts bra men rum och mat har försämrats avsevärt. Personalen däremot håller hög standard,

Rumstips: Betala inte extra för ett VIP-rum. Extrakostnaden är bortkastade pengar!
Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Be Live Hotels
Tack Exploration517044
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
belivecalamayor, Director de Relaciones Públicas på Be Live Adults Only Marivent, svarade på det här omdömetSvarade 19 oktober 2019
Google-översättning

Dear Exploration517044, thank you for your positive and informative feedback. We are proud and happy that you have passed an enjoyable holiday with Be live Hotels. We are delighted to hear that you are satisfied with our location at the beach and our professional and polite staff who always work for the complete satisfaction of our clients. We will take note of your comments to continue improving the quality of our service. We are looking forward to greeting you soon in one of our Be live hotels around the world. Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2019

Mycket trevligt och prisvärt hotell. Perfekt läge. Lätt att ta sig till Palma centrum med buss, taxi eller till fots. Snabbt och enkelt med busstransfer från och till flygplatsen. Bra strand. Frukost och lunchbuffén var bra. Provade middagsbuffén en gång. Inte så bra. Gym helt ok. Enda negativa var väl alla pensionärer som ockuperade solstolarna kring poolen genom att lägga ut handdukar på dessa innan frukost. Kan ändå varmt rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Be Live Hotels
Tack jeppssonmats
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
belivecalamayor, Director de Relaciones con Clientes på Be Live Adults Only Marivent, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2019
Google-översättning

Dear jeppssonmats.Thank you for your feedback. We are happy that you have passed a pleasant holiday with Be live Hotels. We apologize for the inconveniences that you might have had about towels, also we have a beach near the pool,and it is is a nice option. We will take note of your comments to continue improving the quality of our service. Hopefully we will see you soon in one of our hotels around the world. Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen