Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grymt bra och trevligt ställe”

Stacey's Yum-me Kitchen
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 8 juni 2018 från mobil enhet

Bra sushi med grymt mysigt balkongläge och supertrevlig servitris.
Vi hade inte alls för avsikt att bryta mönstret och äta annat än lokalt men ångrar oss inte.

Datum för besöket: juni 2018
1  Tack phillebergstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (305)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 305 omdömen

Omdömet skrevs 7 juni 2018 från mobil enhet

Alltså, vilken sushi o vilken utsikt Allt var mycket gott och personalen glada o rara. Utsikten från balkongen ljuvlig!

Datum för besöket: juni 2018
1  Tack Åsa R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2018 från mobil enhet

+++++++
Himla trevligt ställe! Bra och fräsch mat och mycket serviceminded och personlig personal.

Datum för besöket: juni 2018
1  Tack Jonas L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2018 från mobil enhet

Boka bord så du får sitta på balkongen. Väldigt gott. Personalen är väldigt trevlig. Och den lilla efterrätten de bjuder på innan betalning är lagom stor och väldigt god.

Datum för besöket: juni 2018
Tack Carina E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2017 från mobil enhet

Kändes lite fel att sätta sig på en asiatisk restaurang när man är i Grekland. Men det var en välkommen variation, maten var mycket bra och personalen trevlig, (även om vi fick vänta lite).

Datum för besöket: oktober 2017
1  Tack Adam D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Stacey's Yum-me Kitchen tittade också på

Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Olympos, Kárpathos
 

Besökt Stacey's Yum-me Kitchen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt