Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa gyros i stan”
Omdöme om Erasmia's

Erasmia's
Kök: Grekiskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 september 2018 från mobil enhet

Mätta och belåtna. Riktigt bra gyros både som kyckling och fläsk. Trevlig och snabb personal. Stora portioner.

Datum för besöket: september 2018
Tack asaand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (106)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 106 omdömen

Omdömet skrevs 30 augusti 2018 från mobil enhet

Det var länge sedan jag åt en sådan god gyros-pita, tack . Besöker du Karpathos stad så gå till detta ställe, om du gillar gyros. Alla verkar komma hit för att äta, lokalbefolkning, turister, dom tar med sig eller sitter å äter på uteserveringen. Toppen ställe.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Therese E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2018 från mobil enhet

Fantastiska gyros. Charmigt ställe! Man sitter och äter i ett backkrön. Trevlig personal, maten kommer snabbt.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Åsa H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2018 från mobil enhet

Supergod gyros och Souvlakitallrik. Missa inte denna restaurang. Trevlig och serviceinriktad personal som tar hand om sina gäster på bästa sätt.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Linda I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2015 från mobil enhet

Bästa stället av alla restauranger jag och sambon avverkat hitintills under våra 5 dagar i Karpathos stad och typ 10 olika ställen.

Datum för besöket: augusti 2015
Tack MarcusMFFMalaka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Erasmia's tittade också på

Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 

Besökt Erasmia's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt