Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (181)
Filtrera omdömen
181 resultat
Medlemsbetyg
98
63
13
3
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
98
63
13
3
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 181 omdömen
Omdömet skrevs 31 augusti 2019 från mobil enhet

Som rubriken säger är det helt klart 5 i total poäng med tanke på utbudet!
Vi bodde i någon form av suite med halv pension.
Det som höjer detta hotell är den allmänna renligheten, lugnet ,priset ,servicen och smidigheten.
En personal som vill göra det lilla extra för sina gäster. Under vistelsen fick min flickvän en ögonskada och personalen var direkt framme och ville hjälpa . Hotellchefen(?) ringde och skickade t.o.m. bilder till sin ögonläkare för att se hur vi skulle behandla det.

Enda negativa med hotellet var att det var vad jag skulle kalla ett ”pay to win” hotell. Dryck ingick inte till förbetalda måltider , ingen access till gym utan betalning och betalande gäster hade tillgång till större matutbud.
Extra tillägg gick dock att sätta på nota för att betala vid veckans slut men fortfarande en besvikelse...

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Ludwig D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2019 från mobil enhet

Fint hotell och trivsamt.
Frukosten tycker inte jag var bra med tanke på hotellets antal stjärnor - muslin smakade gammalt och variationen var inte stor - inte svårt att göra en lite mer lyxig frukost på ett enkelt sätt.
AC i hotellet lät mycket.
Hotellet hade annars bra läge och personalen var trevliga.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Sara T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 maj 2019

Ett mycket trevligt hotell! Personalen är mycket hjälpsam och trevliga!! Maten är riktigt bra så jag kan varmt rekommendera halvpension. Man får välja tre rätters från en meny med flera olika alternativ!

Tyvärr höll de på med att bygga strax utanför, under vår vistelse vilket man stördes av på morgonen. Bilvägen utanför kan vara störande beroende på vilket rum man får men lugnar ner sig på kvällen. Lagom gångavstånd till den mysiga staden och nära stranden. Bra bussförbindelser med lokala bussar till de finare stränderna!

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Marielle777
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parasolkarpathos, Διευθυντής på Parasol Luxury Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2019
Google-översättning

Dear Marielle777,

Thank you for taking the time to give us your feedback regarding your recent stay at Parasol Hotel & Suites.

We are very pleased that you enjoyed your stay and you were satisfied with the food in the restaurant. We do understand that the construction next door could have been disturbing to you, especially the morning hours. We are taking very serious actions to minimize the disturbance and the noise at the moment.

We hope to see you again in the near future,
Panagiotis Stamas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 maj 2019 från mobil enhet

Rent och fräscht hotel. Bra frukost. Litet poolområde om man ser till antalet rum. Mycket ljud från gatan vid poolområdet och balkongen.
Det som drar ner betyget väsentligt är att vi bokade en "juniorsvit" och enl. hemsidan skall dessa ligga på översta våningen mot havet. Vi fick rum på första våningen utan någon utsikt. Påtalade detta och fick ingen vidare bra respons.

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Klas-1986
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parasolkarpathos, General Manager på Parasol Luxury Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade 30 maj 2019
Google-översättning

Dear Hejjajejja,

Thank you for taking the time to share your feedback about your experience in Parasol Hotel.

We are very glad to hear that you were satisfied with the cleanliness of the room and that you fully enjoyed your breakfast at the hotel.

Going forward, we are sorry that you were not satisfied with the view from your room.

Since Tripadvisor is anonymous, please contact me directly at reservations@parasolkarpathos.gr in order to gather more information about your stay.

King regards,
Panagiotis Stamas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2019 från mobil enhet

Mycket fräscht och nytt hotell med fina rum och välstädat. Vi hade juniorsvit med utsikt mot poolen. Hotellet har inte bästa läget nära havet och ligger bredvid en mycket trafikerad väg. God mat i restaurangen. Frukosten är liten men god. Dock är den varma maten kall då de inte har uppvärmning. Fint poolområde med liten pool. Dock iskall och ej uppvärmd. Personalen korrekt och bra service. Dock väldigt opersonlig. Inget hotell för barnfamiljer.

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste som ett par
2  Tack G4430ZRandreasl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
parasolkarpathos, General Manager på Parasol Luxury Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade 30 maj 2019
Google-översättning

Dear G4430ZRandreasl,

Thank you for taking the time to share your experience at Parasol Hotel.

We are very glad to hear that you enjoyed your meal at our restaurant. Most importantly, that you were happy with the condition and cleanliness of the room.

I understand the temperature of the pool could be a bit lower than expected these days due to the weather not being warm enough. I regret to hear that this issue have caused an inconvenience for you.

I will definitely keep your review in mind as we look towards refresh options.

Warm Regards,
Panagiotis Stamas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen