Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (181)
Filtrera omdömen
181 resultat
Medlemsbetyg
98
63
13
3
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
98
63
13
3
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1621 av 181 omdömen
Omdömet skrevs 12 december 2018 från mobil enhet

Hotellet håller bra kvalitet. Tvåtumslägenheten var stor och fräsch. För liten pool! God mat och goda drinkar. Personalen var inte lika personlig som man är van vid i Grekland. De hade svårt för att dra på smilbanden.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Lotta367
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2018 från mobil enhet

Rent och snyggt hotell, städerskan var fantastisk. Badrummet var bra med en stor dusch som fungerade utmärkt. Sköna sängar, faktiskt de mjukaste sängar vi haft när vi varit till Grekland(det år 17:e gången). Vi hade en tvårumslägenhet på 3:e våningen, hade 2st. balkonger som vi kunde välja om vi ville ha sol eller skugga. Det enda minus jag kan tänka ut är att köksdelen var lite dåligt utrustad.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Eva W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2018 från mobil enhet

Mycket trevligt hotell med fräscha och moderna rum. Städning varje dag. De godaste måltiderna vi åt under vår vecka var lunch och middag på hotellet. Väldigt vänliga och hjälpsamma människor som jobbar här! Poolområdet är inte stort men vi fick plats varje dag. Det finns en liten barnpool men hotellet känns mer för vuxna. Vägen ner till stranden är alldeles vid hotellet och här är det en blandad sten- och sandstrand. Det tar ca 15 min att gå in till centrum. Super market finns i båda riktningar från hotellet och har öppet till 24. Kan varmt rekommendera Parasol hotell!

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack carroasberg1983
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2018 från mobil enhet

Ett bra hotell för resa med flera generationer. Sköna sängar, trevlig personal, god mat och fint poolområde. Gångavstånd till hav och centrum.
Ta med tvättlina och klädnypor då det ofta blåser. Återkommer gärna.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste med familjen
2  Tack KarinMN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2018 från mobil enhet

Fint hotell med hög mysfaktor, ganska litet. Bra läge med fina rum. Helt okej kokvrå med det man behövde. Bra roomservice och allmänt bra klass på hotellet. Fin miljö kring poolen med få solstolar. God mat. Sammanfattningsvis ett prisvärt litet hotell med hög standard.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Tobias L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen