Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godaste pizzorna jag ätit i Sverige”
Omdöme om Hjulsjö 103

Hjulsjö 103
Rankad som nr 1 av 8 Restauranger i Hällefors
Prisklass: 11 US$ - 14 US$
Beskrivning: Surdegsbageri med lokala kulturspannmål och långa jästider, kafferosteri med direktimport från utvalda odlingar, kafé och bistro efter säsong där egna odlingar och lokala råvaror präglar utbudet.
Restauranginformation
Beskrivning: Surdegsbageri med lokala kulturspannmål och långa jästider, kafferosteri med direktimport från utvalda odlingar, kafé och bistro efter säsong där egna odlingar och lokala råvaror präglar utbudet.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Vi köpte en röd och en vit pizza att dela på och tog med oss hem. Några minuter i ugnen så var de som nybakade . Godaste pizzorna jag ätit i Sverige!

Datum för besöket: april 2021
Tack 979morgane
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (8)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 8 omdömen

Omdömet skrevs 3 juli 2020 från mobil enhet

Vi var här och åt lunch och fika. Till lunch en god tomatsoppa! Sen fikade vi på deras egenrostade kaffe och jättegott fikabröd. Köpte dessutom med oss en del fika och bröd hem. Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Dream72946
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2018 från mobil enhet

Var här på sopplunch och kaffeprovning. Riktigt bra surdegsbröd och god soppa. Kaffeprovning med 6 olika sorters kaffe från olika odlare eller olika rostningar. Mycket intressant och lärorikt. Rekommenderas.

Datum för besöket: december 2018
Tack mickespinn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2018 från mobil enhet

Kaffe, finfint bröd, salt och gott smör, rejäl och god mat med egenproducerade örter i gammal Bergslagsgård. Så tokigt trevligt.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Nickersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2018 från mobil enhet

Mycket hög kvalitet på allt. Kaffe importerat från småskaliga odlingar. Surdegsbröd av högsta kvalitet. Lunch, soppa med fyra sorters bröd eller smörrebröd.Kunnig och informativ personal. Vacker omgivning. Rekommenderas varmt.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Bella K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hjulsjö 103 tittade också på

 
Hällefors, Örebro län
 

Besökt Hjulsjö 103? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt