Jag tycker att det var ett hyfsat bra ställe och äta på. Men det fanns dåliga saker med där. T.e.x så var vi 16 personer som var där och skulle äta och vi beställde olika mat rätter. Jag beställde en pizza och när jag fick in den så gick den inte att äta, för den var total bränd i botten på den. Sa till personalen att så ska den inte vara och personalen tyckte att den skulle vara så bränd i botten. Fick i alla fall byta ut den och den andra pizzan var mycket bättre. Men det var ytterligare en i vårat gäng som fick en bränd pizza också, men han åt aldrig upp den och sa inget till personalen heller om det om att byta ut den.
Men jag kan inte klaga på utsikten från Restaurangen för den var helt underbar och se havet och solen
Men när vi skulle betala så fick vi inte betala var en för sig själv. En person fick betala allt så fick vi andra swicha till honom sen. Detta tyckte jag var riktigt jäkla dåligt av dom att vi inte fick betala var en för sig själv.
Så tänk på det när ni kommer att stort gäng dit och gå på dom direkt när ni bokar maten om hur ni ska betala efteråt