Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Väldigt fint och trevligt hotell. Personalen genomtrevlig, allt från incheckningen till servicepersonalen i matsalen och vid frukosten. God mat , vi åt trerätters, mkt att välja på vid frukosten Rena och välstädade rum och väldigt fin SPA-o relaxavdelning
Resetyp: Reste som ett par
Sophie Brassart, Gästservice/reception på Green Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade för 2 veckor sedan
Hej Elisabet!
Vi tackar så mycket för dina värmande ord, det gör oss väldigt glada att ni är så nöjda med er vistelse. Varmt välkomna åter.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Top notch för alla kategorier av personal och miljö trots stort deltagande vid Storytell-evenemanget trettondagshelgen 2025. Serveringen vid avslutningsmiddagen gav Nobel-vibbar (jag vet!)
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga rubenahlvin om Green Hotel
Tack rubenahlvin
Deltog i tredagskonferens. Miljö och administration var toppen, liksom allt annat som hotellet erbjöd. Utsikten över Siljan är fantastisk och kan beskådas "endlessly".
Fråga bengtgd om Green Hotel
Tack bengtgd
Lite plötkigt bokade vi en nyårsvistels epå Greens. Uppfyllde och överträffade våra förväntninga : Genuoint och trevligt bemötande samt den utsökta maten alla middagarna.
Fråga 565anders_ om Green Hotel
1 Tack 565anders_
Dålig kvalitet litet rum sängen katastrof frukosten dåligt utbud samt ej på fyllt, barn sprang omkring och lekte i matsalen kanske inte så hygieniskt, spa var som att gå på badhuset med fullt av barn som lekte , rekommenderar egna tider för barnfamiljer i spa.
Fråga chagma313510 om Green Hotel
Tack chagma313510
Mycket bra läge med utmärkt utsikt mot siljan Modern men rustil med Dalarna stil. Lagom med mat. Bra service. Personal är trevlig. Bra med gillestuga: chack, biljard, pinjis, dart, bio, aktiviteter med jultomten och julspel (julpaket).
Fråga 883isabelled om Green Hotel
Tack 883isabelled