Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (226)
Filtrera omdömen
226 resultat
Medlemsbetyg
89
74
38
16
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
89
74
38
16
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3136 av 226 omdömen
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Helt underbart hotell, grym massage, riktigt bra mat och service! Rummen är ljusa, fräscha och har härliga hästens sängar. Det enda jag anser kan utvecklas är relaxen som känns lite instängd och mörk!

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack Andreas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2018 från mobil enhet

Till att börja med: massagebehandlingen var heeelt fantastisk.
I övrigt trist att vegetariskt alternativ inte fanns på menyn - köket kunde fixa helt okej vego-rätter, men känslan var helt klart "aa vi fixar nåt" jämfört med genomtänkta kötträtter.
Badrummet lite nedgånget, men bra städat etc.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack mattloakot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2018 från mobil enhet

Helt ok standard på rum. Vi bodde i en svit som inte riktigt levde upp till förväntningarna. Fräscht och trevligt som helhet. Mycket bra mat i restaurangen, dock otrevlig/snorkig personal där. Medioker frukost. Spa-avdelningen superhärlig. Bra behandlingar. Rekommenderas för avkoppling och umgänge.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack 80ceckla
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Personalen verkar inte vara intresserad av att skapa en trevlig upplevelse för gästerna. För denna prisnivå räknar jag med en viss servicenivå. Här får man påminna om det mesta tex maten som tar slut i grytorna om och om igen. Anpassning till matallergiker gör de i princip inte. Har varit här ett par gånger och upplever att de bara tar bort det man inte tål nen försöker inte ersätta det med något så att man ska få en god måltid. Godisskålarna på receptionsdisken tas bort då barnen kommer. Charmigt. Hade hoppats på bättre service denna gången, men så blev det inte. Synd på en sån fin byggnad och miljö.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Lvg50
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2018 från mobil enhet

Vi firade min frus födelsedag på detta underbara pensionat! Vi tog romantikpaketet och fick avnjuta två härliga middagar. Vi har hund och fick rum 19 som låg perfekt i huvudbyggnaden. Det är en rymlig minisvit där en av fördelarna är att man kunde stänga mellan rummen vilket gjorde att jag kunde avnjuta OS-sändningarna i lugn och ro medan min älskade fru fick sovmorgon! På kvällarna kunde vi mysa framför brasan i förrummet till restaurangen och vovven fick vara med. På dagarna tog vi skidtur i de fina spår som ligger runt knuten. På eftermiddagen kunde vi plaska i spaet, och om tillräcklig energi fanns ta ett pass i gymmet. Enda lilla besvikelse var vinlistan, den behöver en ordentlig genomgång. Vi kommer såklart gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack curiousStockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen