Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Excelente”
Fachada
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Fachada
Entrada Terraza
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
16 omdömen
Fachada
Entrada
Terraza
Terraza
Terraza
Comedor
Salón
Salón
Cocina
Salón
Dormitorio
Dormitorio
Baño
Baño
Terraza
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Salón-comedor
Entrada
Terraza
Terraza
Terraza
Jardín
Jardín
Jardín
Jardín
Jardín
Jardín
Jardín
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
1 sovrum, 1 badrum, för 3
San Francisco Javier, Formentera, Balearerna

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 16 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Italienska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Italienska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
maitugi
Barcelona (provins), Spanien
1 omdöme
Omdömet skrevs 7 juni 2017 för en vistelse i maj 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Toni1959 ...
Barcelona, Spanien
Nivå 4 Skribent
32 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 30 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: La casa, su ubicación, la limpieza, y las atenciones de los propietarios
Resegrupp: Con mi pareja
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
albertobi ...
Riva Del Garda, Italien
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 augusti 2016 för en vistelse i juli 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Resegrupp: Familj med småbarn
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vissalino
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 juli 2016 för en vistelse i juli 2016
Google-översättning

Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Diego J
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 juni 2015 för en vistelse i juni 2015
Google-översättning

Resegrupp: Young Children
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt