Vi ville ha en bungalow med gångavstånd till havet i ett lugnt läge och det var precis vad vi fick. Ägarna Paquita och Xavier var så snälla och kom och mötte oss vid båten och körde oss till deras fina hus. Paquita och Xavier bodde precis sidan om och vi vill tacka dem för det fina mottagandet. I kylskåpet stod en flaska mousserande vin som en välkomst present :-). Vi gick i princip barfota i hela 2 veckor och uteduschen på terrassen användes flitigt eftersom det var 30-33 grader varmt. Havet höll 28 grader och stränderna var jättefint turkosblått. Gångavstånd ett en jättecharmig restaurang satte pricken över iet med härlig personal som vi sista kvällen faktiskt fick kramar av. Live musik bjöds det på varje söndag. Vi vill varmt rekommendera både boendet och själva ön Formentera, missa inte detta.
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |
Service |
Kompisresa | Äldre resenärer |
Familjer med småbarn | Personer med husdjur |
TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer eller ändra dina inställningar. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies.