Det sämsta hotellet jag någonsin har upplevt när det kommer till service.
De utgör sig till att vara något som de ABSOLUT inte levererar.
Jag brukar inte skriva resensioner om det inte verkligen är så att man känner sig missnöjd. Den här gången känner jag bara att folk måste få veta hur de står till
Först och främst! Hotellet är INTE ett 5 stjärnigt hotell. De brister fullständigt i när det kommer till att ta hand om sina gäster. De är otrevliga och nonchalanta och tycker det är jobbigt när man tog upp brister eller bad om hjälp. Bartenderns i både poolbaren och strandbaren sjukt dryga och inkompetenta.
Jag lider med personalen i lunch och kvällsbuffen de är så underbemannade att de som jobbar får springa runt som yra höns med svett som syns genom sina kläder. En servitris öppnade upp sig och berättade att det är den sämsta arbetsplats hon jobbat på :(
Hissarna är ett skämt!! Man får åka med livet som insats kändes det som. Köer utanför dom för att de tar så lång tid och de är så många gäster som använder dom
Vattnet stängdes av så folk kunde inte duscha o göra sig i ordning inför middagen på kvällen.
Elen gick en gång på natten. Var borta i 3 h vilket betyder att värmen steg nåt enormt. Personalen gjorde inget att lugna eller ta hand om oss gäster utan gav bara dryga svar och inga svar på varför elen stängdes ner heller
En annan dag gick elen mitt under rusningen till middagen på kvällen. Så folk gick vid buffén i komplett mörker. Då var den borta i 2,5h. Inte då heller gjorde hotellet något för att gottgöra eller säkerställa så att gästerna mår ok.
Så funderar ni på att boka detta så fundera en gång till. Det är mycket pengar man ska betala för detta och det kan jag säga på en gång att det är det VERKLIGEN inte värt.