Måste tyvärr säga att jag inte tyckte hotellet levde upp till standarden på ett fyrstjärnig hotell, jag hade väntat mig mer av ett hotell med den klassificeringen, dels större utbud på frukosten med frukt etc och mer smakrikmat på buffén som var till middag. Enligt min mening var det en väldigt smaklös mat, det gick att äta men gjorde varken till eller från. Inget kaffe serveras vid middagen heller utan det fick man köpa själv i baren för 3,5 €. Kan inte påstå att man längtade till middagen... Det finns inte mycket att välja på i närheten heller utan det bästa är då antingen att ta bussen eller en taxi in till Rhodos stad. Bussen stannar precis utanför entrén på parkeringen och taxistation ligger bara 100 meter från hotellet. Kostnad för att ta bussen in till stan var 6 € tur och retur/person och att ta en taxi kostade 10€ för enkel väg/bil och tog ca 15 min.
Hotellet i övrigt är relativt ny renoverat och ett väldigt fint hotell, lite halvtaskig städning lite här och var i korridorer mm men rummen städas varje dag och där finns inget att klaga på. Väldigt dålig fart på duscharna på eftermiddagarna, misstänker att det var när många duschade samtidigt. Då kunde vattnet helt upphöra att komma under...Besökte Rhodos och detta hotell med familjen i slutet av april, innan den riktiga högsäsongen började, så det var relativt lugnt med människor på hotellet.
Hotellet i övrigt är relativt ny renoverat och ett väldigt fint hotell, lite halvtaskig städning lite här och var i korridorer mm men rummen städas varje dag och där finns inget att klaga på. Väldigt dålig fart på duscharna på eftermiddagarna, misstänker att det var när många duschade samtidigt. Då kunde vattnet helt upphöra att komma under en stund för att sedan komma igång igen. När det kommer till sängarna så är smaken som baken, jag tyckte sängarna var väldigt bekväma medan andra i mitt sällskap tyckte de var alldeles för hårda.
Ett stort plus var det fina och rymliga poolområdet! Till skillnad från många andra hotell har man inte klämt ihop så många solstolar som möjligt på en liten yta utan det finns bra med plats. Tröttnar man på poolen kan man ta en promenad på 2 minuter så kommer man ner till en liten undangömd strand med gratis solstolar.
Ett minus är avsaknaden av någon slags strandpromenad, den som finns går mellan detta hotell och systerhotellet bredvid. För de som inte kräver så mycket mer än ett helt okej hotell med bra poolområde och närheten till en strand kan jag rekommendera det här hotellet. Personligen kommer jag inte välja detta hotell om jag åker tillbaka till Rhodos.
Mer
Visa färre