Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Seeehr Klein”
Omdöme om New Hut Bungalows

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
New Hut Bungalows
Rankad som nummer 9 av 48 temaboenden i Lamai Beach
Omdömet skrevs februari 17 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: wenn möglich direkt in erster Reihe , dann kann man fast die Füße ins Wasser halten.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Esperanzaluna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (335)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

332335 av 335 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 25 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2009
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs juni 26 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2009, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack gebona
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 8 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack skipperLausanne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Lamai Beachhotell
1,3 km bort
Rich Resort Beachside Hotel
Rich Resort Beachside Hotel
Nr 24 av 51 i Lamai Beach
448 omdömen
0,8 km bort
Thai House Beach Resort
Thai House Beach Resort
Nr 7 av 51 i Lamai Beach
726 omdömen
0,4 km bort
Sallamai Resort
Sallamai Resort
Nr 1 av 51 i Lamai Beach
320 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,3 km bort
Manathai Koh Samui
Manathai Koh Samui
Nr 11 av 51 i Lamai Beach
433 omdömen
1,5 km bort
Samui Sense Beach Resort
Samui Sense Beach Resort
Nr 30 av 51 i Lamai Beach
209 omdömen
1,8 km bort
Banyan Tree Samui
Banyan Tree Samui
Nr 3 av 51 i Lamai Beach
1 445 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt New Hut Bungalows? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om New Hut Bungalows

Adress: Moo 4, Tambon Maret | Lamai Beach, Lamai Beach, Maret, Koh Samui 84310, Thailand
Region: Thailand > Provinsen Surat Thani > Koh Samui > Maret > Lamai Beach
Bekvämligheter:
Bar/lounge Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 9 av 48 temaboenden i Lamai Beach
Prisklass: 110 kr - 371 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 17
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med New Hut Bungalows. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
New Hut Bungalows Hotel Lamai Beach

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt