Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 16:00
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Omdömen (233)
Filtrera omdömen
233 resultat
Medlemsbetyg
141
75
15
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
141
75
15
1
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2631 av 233 omdömen
Omdömet skrevs 27 december 2017

Tyvärr var slottet stängt under hela julen. Mariefred lockar turister även under jul, inte minst med vistelse på det berömda värdshuset. Slottet borde kunna ha öppet någon timma under julhelgen.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack 145ragnarc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2017

Vi betalade inträde för att se hur det såg ut där inne, och det var väl värt pengarna. Det är ett stort slott och det finns mycket att tittat på.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack annicasandin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017

Svensk historia från Gustav Vasa till nutid hittar du i Gripsholms slott. Vandra runt i slottets salar på egen hand och/eller delta i guidad visning(45 min). En fantastisk historielektion med hisnande upplevelser, vackra interiörer och spännande historier genom sekler. Roligt för gammal som ung - hela famlijen!

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Monica F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

De många rummen fyllda med porträttmålningar toppas av ett komiskt uppstoppat lejon. Dagens garv....

Datum för upplevelsen: juli 2017
1  Tack danielstenberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2017 från mobil enhet

Slottet,smalspårigajärnvägen, Mälaren och den pittoreska träbebyggelsen gör detta resmål till en verklig pärla vid Mälaren! Erbjuder både båtutflykter såväl som en 45 min resa med ånglok. Roligt både för ung och gammal. Många fräscha restauranger och cafeer i staden. Slottet ligger magnifikt med tinnar och torn och välbevarat innehåll. En femstjärning upplevelse!

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Matsalvis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen