Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
152 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-12
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
152 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-12
Boka nu, betala på plats
Agoda.com
130 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-10
Booking.com153 US$
Priceline153 US$
Hurb157 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (87)
Filtrera omdömen
87 resultat
Medlemsbetyg
39
33
11
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
39
33
11
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 87 omdömen
Omdömet skrevs 24 januari 2021

Firade makens födelsedag och fick ett paket med boende, spa och 3 rätters, vilken fullträff. Allt var perfekt på alla plan. Fräscht fint rum, jättemysig pool och tillhörande relax, helt fantastiskt god mat och frukosten sen bland den bästa jag nånsin ätit och jag har bott över hela världen på hundratals hotell så jag har att jämföra med. Extra plus i kanten för så många lokala upplevelser att testa.
Supertrevliga och serviceinriktad personal också. Allt till ett mkt fördelaktigt pris.
Vi är alla fem supernöjda.

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack annah01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2020

Fräscht hotell med mycket trevlig personal. Rummen är bra med mycket sköna sängar. Frukost är bland de bättre med mycket att välja på, bra restaurang med lite begränsad meny men bra kvalitet på det som finns.

Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack stefanberg832
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2020

Supertrevlig personal och fina konferenslokaler. Rummet var i bra klass men tyvärr så blir det tråkigt med torktvål i pump.... Handdukarna har sett bättre dagar. När man hamnar i en liten håla som Vrigstad så är det kul att det finns bra klass på hotell.
Tyvärr så lever inte restaurangen upp till nån speciell kvalité på kvällen, men helt ok för ett litet ställe. Dock inte prisvärt med maten.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Peter A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2020

Stort och rymligt familjerum med alla bekvämligheter som behövs. Relaxavdelningen var en succé för hela familjen. Fantastisk personal och god mat på kvällen och fin frukost på morgonen. Ett nytt stammisställe för oss och vår lilla familj.

Datum för vistelsen: september 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack kristinsD8122ZZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Vi bodde här i tre dagar med barn och barnbarn! Alla trivdes jättebra! Fina rum, bra frukost och mat. Mycket trevligt bemötande av alla! Vi trivdes mycket bra på detta renliga och fina hotell . Mycket bra mötesplatser med bekväma fåtöljer! Poolområdet uppskattades verkligen!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack 703matsl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen