Nils J
Ängelholm, Sverige

Oförglömlig upplevelse under ett dygn

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 juli 2024
Boende i mycket fint och stort hotellrum, väldigt bra mat och spännande safari. Bodde i nya hotellbyggnaden Arken med tillgång till safariparken, relaxavdelning samt middag på kvällen. Bra service, inga väntetider. God frukost i lugn miljö. Inte så stor relaxavdelning men fin och varm pool ute med bra utsikt över del av safariparken. Lite besviken att den fasta trerätters menyn till kvällen hade fisk till huvudrätt och inte något från vilthägnet.
Datum för vistelsen: juli 2024
Tips för att välja rum: Kom i tid för att upptäcka safariparken, tar ca 1,5 timmar att köra runt hela, är även...
Resetyp: Reste som ett par
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Åsa Olsson, OtherEriksberg Hotel & Nature Reserve, svarade på det här omdömet
Svarade 16 aug. 2024
Hej nilsj640, Wow vilken härlig recension. Så glada vi blir att ni hade en oförglömlig upplevelse när ni besökte oss. Det gläder oss mycket att ni uppskattar vårt nya boende och tycker att det är fint hotellrum, väldigt bra mat, bra service, lugn miljö och spännande safari. Vi hoppas att ni har möjlighet att besöka oss snart igen och att vi då har vilt till huvudrätt. Ni är varmt välkomna!
Många hälsningar från alla oss på Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Safaritur inne i viltparken.
getlstd_property_photo
10.6 km från Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Wunderschönes B&B in einem alten Herrschaftssitz eines ehemaligen Gutshofes
Visa fler hotell i Tränsum
Omdömet skrevs 9 juli 2024

Mycket nöjda med upplevelsen på Eriksberg och det bästa var miljön och hotellrummet. Däremot hade vi högre förväntningar, då vi betalade 2200/person/natt. Till exempel var inte middagen i den klass som vi önskade. Förrätten var en dovviltstartar och till varmrätt var det fisk från Norge? Dessutom kostade vinpaketet 595/person vilket vi tyckte var väldigt dyrt då priset redan var högt för vistelsen. Hotellfrukosten var inte heller något som levde upp till förväntningarna, med sega pannkakor samt att maten aldrig var påfylld..
Det var även synd att man inte fick välja när på kvällen man ville äta middag, utan bara fick en tid tilldelad sig.
Och safariparken hade gärna fått öppna (lite) tidigare då man checkar ut kl 11 så hade man hunnit köra en eller två rundor till.

Tack Sara B
Åsa Olsson, Other på Eriksberg Hotel & Nature Reserve, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2024

Hej, Stort tack för att ni besökte Eriksberg och så härligt att ni är mycket nöjda med upplevelsen och tycker om miljön och hotellrummet.
Vi uppskattar feedback som kan göra oss ännu bättre och vi beklagar att besöket i restaurangen inte motsvarande era förväntningar. Vi meddelar ansvariga som får se över våra rutiner, eftersom det är viktigt för oss att alltid hålla en hög och jämn kvalitet.
Vi hoppas att ni har möjlighet att besöka oss framöver och att vi då motsvarar alla era förväntningar. Många hälsningar från oss på Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Omdömet skrevs 7 juli 2024

Det var mycket kallt i rummet trots att det var 6 juli. Varför installera så avancerad central luftkonditionering i ett enplanshus så att temperaturen inte kan regleras?

Det fanns inga gardiner till fönstren strax under taken. Arkitekterna tyckte nog det var en fin ide att skapa rymd och ljus i rummen, men de missade den där lilla detaljen att det är ljust om nätterna i Sverige på sommaren. Personalen medgav uppgivet att det inte var första gången de fick den synpunkten. Istället erbjöd de skygglappar....

Restaurangen är medioker. De s.k. "kroppkakorna" var sega små bollar, något större än pingisbollar, som antagligen legat i ugnen sådär två timmar.

• Restyp: Reste med familjen
Tack Vesa L
Åsa Olsson, Other på Eriksberg Hotel & Nature Reserve, svarade på det här omdömetSvarade 9 juli 2024

Hej, Tack för att du besökte Eriksberg och delar med dig av din upplevelse här på Tripadvisor. Vi beklagar att vi inte nådde upp till dina förväntningar och är tacksamma för all feedback/information som kan göra Eriksberg ännu bättre. Det gäller både bra som mindre bra upplevelser.
Det stämmer att det finns en tanke med takfönstren i Safarivillan, där takhöjden är som högst närmare sex meter och ger en härlig känsla av rymd och släpper in det vackra morgonljuset. Många uppskattar att vakna till morgonljuset. Vill man inte det, så erbjuder vi sovmasker alternativt att man väljer något av våra andra hotellrum, där det inte finns takfönster.
Så tråkigt att du inte var nöjd med besöket i restaurangen. Våra kroppkakor ska naturligtvis inte vara sega, så vi meddelar ansvariga i restaurangen så får de undersöka vad som har hänt.
Vårt mål är att alltid hålla en bra och jämn kvalitet och vi försöker att göra alla nöjda, men lyckas tyvärr inte alltid.
Många hälsningar från Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Omdömet skrevs 18 maj 2024

Boendet var fint med vacker utemiljö.
Restaurangen Havsörnen var en stor besvikelse. Lång väntan, ca 1 timme innan förrätten kom. Eftersom maten var förbeställd och sällskapet åt samma rätter, borde detta stått på bordet omgående. Varmrätten (synd att kalla den det eftersom den endast var halvljummen) dröjde också ca 1 timme.
Desserten kom efter ca 40 minuter.
Frukosten var inte heller vad man förväntar sig på ett ställe, som tar så mycket betalt. Bullar som inte var dagsfärska och endast knäckebröd som alternativ. Ovilliga att fylla på det som var slut. Kommer inte att rekommendera detta ställe till någon.

Datum för vistelsen: maj 2024
  • Restyp: Reste med vänner
1  Tack Tebsil5

Hej, Tack för att du besökte Eriksberg. Vi är otroligt tacksamma för all feedback/information som kan göra Eriksberg ännu bättre. Det gäller både bra som mindre bra upplevelser.
Vi ber om ursäkt för att vi inte motsvarande dina förväntningar och att servicen inte var bra när du var här.
Under våren/försommaren var vi mitt i en process där vi fördubblade antalet hotellrum och gick in i nya menyer, så mycket var nytt samt att vi hade haft flera sjuka under en period, vilket påverkade och gjorde köket och restaurangen känslig.
Sedan dess har vi sett över verksamheten och har nu kommit en bra bit på väg för att hålla en hög och jämn kvalitet hela tiden.
Vi försöker att göra alla nöjda, men lyckas tyvärr inte alltid.
Många hälsningar från Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Omdömet skrevs 14 december 2023

Vi bodde i Dammvillan en vardag i december.
När vi körde in på området möttes vi av olika hjortdjur som strövade omkring vilket var trevligt.
Efter incheckning så gick vi till restaurang Visenten för att äta lunch som vi hade bokat innan, kommer att skriva en recension om det senare.
Efter lunchen gick vi till vårt rum och lämnade in våra saker för att sen ta en liten promenad på området.
Uppe vid lekplatsen mötte vi fler hjortar som verkade lite tama eller iallafall vana vid människor.
Sen gick vi till poolen för ett varmt bad.
Poolen var delvis täckt av ett tak vilket var väldigt skönt för det skyddade mot både regn och vind.
Det finns även omklädningsrum med dusch och bastu men även en lounge med fåtöljer mm.

Vi hade bestämt oss för att inte äta middag på kvällen utan vi hade förbeställt en charkbricka som egentligen skulle stå på rummet vid ankomst men efter lite mailkontakt så vi fick lov att hämta den senare i receptionen.
Det var gott och mycket mat(se bilder).

Rummet är ganska litet och kompakt men det var en behaglig temperatur och sköna sängar och kuddar.

Vi bokade online och tänkte använda ett presentkort men det gick inte utan vi fick rådet att använda det till att betala lunchen och övriga saker med.
Problemet var att det blev pengar över som gjordes om till ett nytt presentkort som måste användas på Eriksberg såklart.
Eftersom vi var väldigt nöjda så kommer vi gärna tillbaka nästa år även om det är dyrt att bo och äta här.

Datum för vistelsen: december 2023
Tack Kai S
Omdömet skrevs 17 november 2023 från mobil enhet

Vi var där när stjärnkocken Jimmy Eriksson gjorde ett gästspel och vi fick en helt fantastisk 6-rätters middag serverad tillsammans med rekommenderat vin till varje rätt. Miljön både inomhus, utomhus och i rummen tillsammans med duktig och trevlig personal och högklassig restaurang, gör detta till det bästa boendet jag upplevt i Sverige. Rekommenderar absolut ett besök med övernattning och middag här. Sommartid finns det möjlighet att åka runt i det stora parkområdet där det finns mycket djur.

Rumstips: Det finns ett trevligt spa i huvudbyggnaden så planera gärna in lite extra tid för detta. Om man vill se mer av djuren så gäller sommartid.
Datum för vistelsen: november 2023
Tack Erik T