Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alldeles för stökigt”

Gnesta Strand Restaurang & Konferens
Rankad som nr 2 av 9 Restauranger i Gnesta
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 oktober 2018 från mobil enhet

Personalen är trevlig och maten ok men inte tillräckligt varm. Det blir för mycket folk i lokalen, slagsmål (!) och på tok för stökigt.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack Gladtobe50
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 30 omdömen

Omdömet skrevs 12 augusti 2018 från mobil enhet

Maten smakade bra, jag åt gös och sambon biff. Portionerna var generösa. Sambon var nöjd med att det fanns öl från mikrobryggeri, den smakade enligt utsago gott. Läget var fint vid vattnet och utsikten förhöjde upplevelsen. Vi var positivt överraskade över att hitta en restaurang av högre kvalitet på en liten ort som Gnesta! Det var kort om serveringspersonal men de var trevliga och mycket tillmötesgående trots den stressiga situationen de fann sig i.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 747Lilly
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2018 från mobil enhet

Mycket god, vällagad mat, rikliga portioner. Vi åt Skagen, Pelle Janzon, Hamburgare, Biff och Gös - alla rätterna kan rekommenderas. Dessutom ett fantastiskt läge och trevlig personal.

Datum för besöket: juli 2018
Tack AHNilsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2018 från mobil enhet

Ett trevligt ställe lugnt och skönt. Ligger precis vid vattnet. Gnesta bästa ställe med tanke på miljön.

Datum för besöket: juli 2018
Tack gnesta12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2018 från mobil enhet

Ganska dyr lunch, 110kr och liten portion. Förvisso väl tillagat men liten portion, ingen sallad eller liknande för att göra lunchen nyttigare och mera mättande.
Dukningen på bordet ser i första ögonblicket trevligt ut, men smutsiga bestick och ej påfyllda kryddkar.
Ingen kaka till kaffet.
Kort o gott, inte så nöjd.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack rogerindr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gnesta Strand Restaurang & Konferens tittade också på

Gnesta, Södermanlands län
 
Gnesta, Södermanlands län
Gnesta, Södermanlands län
 
Nyköping, Södermanlands län
Gnesta, Södermanlands län
 

Besökt Gnesta Strand Restaurang & Konferens? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt