Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, trevlig personal”

Gnesta Strand Restaurang & Konferens
Rankad som nr 2 av 9 Restauranger i Gnesta
Restauranginformation
Omdömet skrevs 10 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket bra mat. Gott bröd och bra sallad/grönsaker. Även mat för glutenallergiker. Förhållandevis bra prisnivå och vid vackert väder härlig utsikt över sjön. Trevlig inomhusmiljö.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Lena B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1014 av 30 omdömen

Omdömet skrevs 8 augusti 2017

Var där och skulle äta lunch men det bara en rätt kvar fast den var, mycket trevlig personal bra bemötande och förhållandevis bra prisnivå

Datum för besöket: september 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Roland R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

God mat och dryck och en härlig utsikt! Servicen är god och det fanns möjligheter till bra alternativ till maten. Gott on grönsaker. Helt enkelt strålande

Datum för besöket: augusti 2016
Tack 273ursulal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2017 från mobil enhet

Mysigt ställe vid Frösjöns strand, hygglig mat familjärt och vänlig betjäning. Typisk lunch Resturang för Gnesta bygden. Pris nivå skaplig jämfört med motsvarande ställen närmare Stockholm. Man får mycket för slanten. Fin utsikt över Frösjöns vatten. Lite skamligt då stället är en ombyggd SJ stuga, men oljudet går snabbt över.

Datum för besöket: februari 2017
Tack 965karlf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2017 från mobil enhet

Åt lunch på restaurangen och valde en fiskrätt med pasta. Maten var jättegod med ett gott hemlagat bröd som tilltugg, det var däremot lite för lite mat. Kamraterna som valde kötträtter fick betydligt mer mat.

Datum för besöket: april 2017
Tack oscarracing
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gnesta Strand Restaurang & Konferens tittade också på

Gnesta, Södermanlands län
 
Gnesta, Södermanlands län
Gnesta, Södermanlands län
 
Nyköping, Södermanlands län
Gnesta, Södermanlands län
 

Besökt Gnesta Strand Restaurang & Konferens? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt