Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
FindHotel
Hotels.com
Expedia.com
Travelocity
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 760)
Filtrera omdömen
1 760 resultat
Medlemsbetyg
1 146
441
110
44
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 146
441
110
44
19
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 760 omdömen
Omdömet skrevs 21 september 2019

Hade ett Family room mot poolområdet. Fräscht och rent varje dag. Det var sköna sängar. Bra ac. Duschens golv blev snabbt överfull med vatten. I badrum var det lyhört då du hör folk prata från närliggande rum.
Områdena vid poolerna var stora och det finns mycket solsängar men tyvärr var poolerna väldigt kalla. Stranden (stenstrand) som låg väldigt nära hade för lite solsängar men hade bar och toaletter där som var ett stort plus. Ganska dyrt att handla tex kaffe och cola inne på hotellets barer vid poolen/ stranden. Ex 33 cl cola ca 33 kr.
Frukostbuffen var underbar och man har 2 olika ställen att äta frukost på i området. Continental frukost eller hederlig grekisk frukostbuffe. Området var väldigt stort så det tog nån dag att lära sig att hitta. Dåligt med toaletter och dåligt skyltat till toa och restaurangerna.
Stort minus var att vi betalde 60 euro för att behålla rummet mellan 12-18 sista dagen.
vid 16 tiden när vi skulle gå till rummet så fungerade inte våra kort och vi fixade nya och då funka inte dom heller så fick tredje vändan vänta i 10 min på att någon personal skulle komma och låsa upp åt oss. Allt detta tog ca 45 min vilket gjorde att vi fick panik med att packa och duscha. När vi tog upp detta med receptionen fick vi ett extremt otroligt nonchalant och dåligt bemötande.
Det dom drar ner betyget är det bemötandet och de iskalla poolerna
Utanför hotellet går det bussar var 20.e minut in till Platanias och Chania, billigt och enkelt att åka.

Datum för vistelsen: september 2019
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Anna S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Administration Executive på Avra Imperial Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 september 2019
Google-översättning

Dear Anna S,

Thank you for staying with us during your recent visit to Crete and for taking the time to write this comment!
We are delighted to read that you have enjoyed your beautiful and comfortable room and our exceptional breakfast. Your great comments are appreciated. Regarding your comment on our outside pools we have to inform you that they are not heated. However, there is a heated swimming pool at our spa area. Please allow us to say that you had to wait a few minutes because our staff was busy and there were some guests who had priority. All members of staff are striving hard to ensure you have a pleasant stay. Nevertheless, we much appreciate your feedback and all your remarks have been taken into serious consideration.
We really hope to have the pleasure of welcoming you back in our premises!

Yours sincerely,

Konstantina Ais
Administration Executive

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2019 från mobil enhet

Nu var det andra gången vi bodde på Avra Imperial på Kreta. Att ha en svit med egen pool, tillgång till stora poolen, havet och restaurangerna gör att vi självklart kommer att komma tillbaka igen hela familjen!

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Maria J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Administration Executive på Avra Imperial Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2019
Google-översättning

Dear Maria J,

Thank you for staying with us during your recent visit to Crete and for taking the time to write this comment!
We are more than happy to read your positive review and we are delighted to know that you have enjoyed your stay with us.
We really hope to have the pleasure of welcoming you back in Avra Imperial!

Yours sincerely,

Konstantina Ais
Administration Executive

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2019

Hotell, väder, vatten och närliggande restauranger mycket bra och prisvärda. Det finns tillräckligt med boendetyper/rum som passar alla. Buffefrukost ingår för alla. Enkel och fungerande lokalbuss överbryggar 45 min avstånd till storstaden Chania.

Rumstips: Privat pool om ni är par utan småbarn. Tänk på väderstrcken så ni får sol vid önskad tid
Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack teletom68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Administration Executive på Avra Imperial Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2019
Google-översättning

Dear teletom68,

Thank you for staying with us during your recent visit to Crete and for taking the time to write this comment!
We are delighted to read so positive comments regarding our premises and facilities. Your feedback is very important for us and we really appreciate it.
We really hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future!

Yours sincerely,

Konstantina Ais
Administration Executive

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2019

Jättefint hotell, lyxigt på alla sätt och vis: personalen är genomgående trevlig och professionell, allt är jättefint, rent och i ordning, poolområdet är väldigt stort och känns fräscht, maten är bra och innehåller massvis med alternativ. Extra plus för salladerna och tårtorna som var utsökta!
Ska man vara kräsen så skulle jag önska att stranden hade färre stenar och finare sand, att det fanns fler solstolar (med fungerande parasoll), samt att sängarna var något mjukare.
Allt som allt måste det bli ändå bli högsta betyg på hotellet!

Rumstips: Mitt rum riktat mot poolområdet var bra, behövs inte privat pool
Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack DavidV4612
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Administration Executive på Avra Imperial Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2019
Google-översättning

Dear DavidV4612,

Thank you for staying with us during your recent visit to Crete and for taking the time to write this comment!
We are very pleased to read that you enjoyed your stay with us and were happy with our facilities and services. Also, we would like to thank you for your kind words on our pool areas and our delicious food. We are continually trying to improve the quaity and variety of food items that we offer. We place great value on your opinion and we hope to welcome you again during your next visit to Greece!

Yours sincerely,

Konstantina Ais
Administration Executive

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2019

Fantastisk familjehotell, trevlig personal som levererar fantastisk service oavsett om det är i resturant, poolbar eller städning. Magisk poolområde, buffet måtiden är helt underbara med nätt för båda stora och små.
Hade rum med privat pool, ångrade inte ett sekund på det. Barnen (12 och 9) kunde utan problem gå rundt på hotellets område, kändes säkert och bra.
Rekommenderas absolut, kommer gärna tillbaks igen!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Keflatbn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Administration Executive på Avra Imperial Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2019
Google-översättning

Dear Keflatbn,

Thank you for staying with us during your recent visit to Crete and for taking the time to write this comment!
We are delighted to read that you had a great experience with us. We are more than happy to read that you enjoyed our services, our swimming pool areas, your room and our excellent buffet food. Also, we would like to thank you for your kind comments on our friendly and professional staff.
We will be more than happy to welcome you back to ou premises!

Yours sincerely,

Konstantina Ais
Administration Executive

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen