Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ett härligt ställe”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
16 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
2 sovrum, 2 badrum, för 6
Terryglass, County Tipperary

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 16 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

krakvilan
Uppsala, Sverige
Nivå 4 Skribent
35 omdömen
15 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 47 hjälpsamhetsröster
“Ett härligt ställe”
Omdömet skrevs 26 juli 2017 för en vistelse i juni 2017
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Lite bortom de stora vägarna hittar man den här pärlan. Lugn och fridfullt. Vi bodde i det minsta huset. Kök/allrum, sovrum och duschrum, perfekt för ett par. En liten uteplats/parkering där vi kunde njuta av kvällssolen. Bra läge för turer i flera counties.
Det enda som drog ner betyget något var duschen som nästan helt saknade tryck. Något som man försökt komma till rätta med. Väldigt trevlig värd.
En liten hälsnings gåva fanns när vi kom, några ägg, marmelad och grönsaker, så trevlig gest.
Vi rekommenderar varmt Fuchsia Lane farm

Datum för vistelsen: juni 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gme106 M
Newtownabbey, Storbritannien
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 1 augusti 2021 för en vistelse i juli 2021
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andy L
Kent
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Din ålder 65+
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 8 2019
Hello Andy, thank you for choosing our cottage at Fuchsia Lane Farm for your vacation, it was great to have you both here. I am so glad that you liked what we offer here. Thanks for the great review. Niall
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
vivsunset
Waterford, Irland
Nivå 2 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 8 2019
Hello Viv, you and your family were great guests to have to stay with us. I am so glad you enjoyed your stay. Thanks for the great review
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
maryandjo ...
Dublin, Irland
Nivå 2 Skribent
7 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 1 juni 2019 för en vistelse i maj 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 7 2019
Thank you Mary for your lovely review and more importantly, thank you for choosing Fuchsia Lane Farm for your break! It was great to have you all stay, including Spot your doggie. Best wishes, Niall
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt