Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ett härligt ställe”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
8 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
2 sovrum, 2 badrum, för 6
Terryglass, County Tipperary

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
krakvilan
Uppsala, Sverige
Nivå 4 Skribent
27 omdömen
12 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
“Ett härligt ställe”
Omdömet skrevs 26 juli 2017 för en vistelse i juni 2017

Lite bortom de stora vägarna hittar man den här pärlan. Lugn och fridfullt. Vi bodde i det minsta huset. Kök/allrum, sovrum och duschrum, perfekt för ett par. En liten uteplats/parkering där vi kunde njuta av kvällssolen. Bra läge för turer i flera counties.
Det enda som drog ner betyget något var duschen som nästan helt saknade tryck. Något som man försökt komma till rätta med. Väldigt trevlig värd.
En liten hälsnings gåva fanns när vi kom, några ägg, marmelad och grönsaker, så trevlig gest.
Vi rekommenderar varmt Fuchsia Lane farm

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
juliemccr ...
County Armagh, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 15 2018
Hello Julie, so happy that you all enjoyed your stay in our Lime Kiln cottage, thank you for the positive review and I hope you all arrived home safely
Niall
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Vida P
1 omdöme
Omdömet skrevs 26 mars 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 30 2018
Thank you for your really nice review, we really appreciate it! I'm glad that you liked the sauna, we don't often get snow and I'm glad that you got to use it!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
cam9921
Marseille, Frankrike
Nivå 3 Skribent
17 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 19 februari 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 20 2018
Thank you for such a positive review, hopefully we will see you again sometime!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
taillonna ...
Saint Rogatien, Frankrike
1 omdöme
Omdömet skrevs 23 augusti 2015 för en vistelse i augusti 2015
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: gentillesse du propriétaire
Resegrupp: Avec mes amis
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt