Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (331)
Filtrera omdömen
331 resultat
Medlemsbetyg
160
105
41
15
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
160
105
41
15
10
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 331 omdömen
Omdömet skrevs 31 januari 2018 från mobil enhet

Hotell med bra läge, fin trädgård, pool och trevlig personal. Ligger precis vid stranden och med gångavstånd till flera bra restauranger.

Rent och fräscht hotell, god frukost och bra spa där jag tog en härlig hot-stone behandling.

Enda negativa var det regnvatten (?) Som rann ner precis vid hotellets strand. Vissa dagar luktade det lite väl surt.

Bodde här: januari 2018, reste som ett par
1  Tack Mikaela J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2017 från mobil enhet

Vi stannade nio nätter mellan den 29 oktober till den 5 november.
Hotellet var inte fullbelagt under tiden när vi var där.
Rummen är inte ljudisolerade ut från ytterdörren så söker ni ett extremt tyst hotell blir detta hotell troligen inte helt bra under högsäsongen.

Barn på gymmet är inte acceptabelt! Detta behöver ändras. Ingen under 15 år på gymmet, tack.
Föräldrarna vi såg tog inget ansvar det tränade.....

Passa på att äta på Mai restaurang (ligger på höger sida på stranden) och har bra mat som är romantisk! Ca 30-40 meter från Richies hotell, via strand vägen.

Pröva även restaurangen The Spice house at Cassie Cottage (ett hotell). Restaurangen ligger på vänster sida på stranden) och har bra mat. Ca 300-400 meter från Richies hotell, via strand vägen.

Plus
- trevlig personal
- bra och schysst hotellrum (ca 24 kvm)
- bra dusch/toalett (ca 7-8 kvm)
- vacker omgivning
- vackert hotell
- väldigt nära till stranden (privat för hotellet)
- frukosten
- trevlig frukostpersonal
- lunchen på hotellet
- bra fria solsängar
- nya badlakan för stranden varje dag
- balkong
- Bra med belysning i rummet
- Tv på rummet med internationella kanaler

Minus
- städningen av rummet har varit dålig. Glasen som tillhörde badrummet duskades tex inte om de stod i rummet
- Gäster från andra hotell tog solstolar på Richies!?!? Personalen fick inte bort dessa personer. De var ryska familjer. Stolarna är till för gästerna och detta måste hotellet klara av att lösa!
- lekplats samt lekrum för barn
- Barnpool
Ja, önskar man lugn och ro så inbjuder ovannämnda inte till det:-)
Inga barn (från 12 år) i vuxet sällskap, tack!
- städpersonalen måste vara tystare på morgonen för de väsnas.
- Gymmet var trångt och enormt dåligt gällande vikter och maskiner. Bör inte kallas gym.
- Hotellet bör ordna massage på stranden till normalpris. Nu går gästerna till andra som masserar, vilket är direkt dumt. Hotellet ska naturligtvis hålla låga priser och få massera från morgon till kväll. Massage i Vietnam är inte alls lika bra som i Thailand, tyvärr.

Bodde här: november 2017, reste som ett par
1  Tack bj_rnd710
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2017

Hotell i kolonialstil med riktigt fin trädgård, poolområde och egen stranddel. Frukostbuffén var riklig med äggstation, bacon, härliga frukter, olika sorters bröd, pålägg, juicer, vietnamesisk mat m.m. Fantastiskt sköna sängar, kuddar o täcke, bra AC och fina rum. Ingen kyl, men minibar som funkade bra. Personalen var hjälpsam och vänlig. Ingen trängsel på solsängar eftersom det var i slutet på säsongen, bra väder! Många restauranger i närområdet och promenadavstånd till Duong Dong både längst stranden o på gatan.

Tips för att välja rum: Alla rum ligger bra, deras bungalow ligger lite extra mysigt 👍
  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
5  Tack Tjungmar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2017 från mobil enhet

Ett helt fantastiskt hotell på alla sätt. Rent och snyggt ute och på rummet. En väldigt vacker och välskött trädgård med många vackra blommor och träd mm. Trevlig personal. Stort utbud av frukost. Stort dubbelrum med superskönt sängar. Bra läge i förhållande till restauranger och små butiker. Bra massage på strandområdet nedanför hotellet och fruktförsäljare ned färsk frukt varje dag. Inte alls påstridiga någonstans. Kan rekommendera detta hotell varmt.

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
1  Tack Tant Ida-Maria V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 mars 2017 från mobil enhet

Super trevligt hotell med fina rum, bra personal och hos frukost. Solnedgången från hotellet var verkligen fin. Ett bra hotell för hela familjen! Om ni besöker hotellet så testa gärna deras pomelosallad i strandbaren, den är så god!

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
Tack MartineD465
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen