Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa restaurang ”

Thu Phuong Restaurant
Rankad som nr 5 av 139 Restauranger i Duong Dong
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 17 US$
Kök: Grill
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 februari 2017 från mobil enhet

Denna restaurang slår de flesta på ön i smakupplevelse. Trevlig personal som gör allt för att gästen ska trivas. Vi var här fem gånger under vår vistelse. Toppen

Datum för besöket: februari 2017
Tack Kickimalmgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (185)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 185 omdömen

Omdömet skrevs 18 februari 2017 från mobil enhet

Väldigt enkel restaurang belägen i en sidogata. Hade den legat vid huvudgatan med lika god mat och med samma låga priser så hade de fått bygga ut. Vi var 6 personer som delade på 2 förrätter, åt varsin huvudrätt av olika slag (bbq snapper, makrill, kyckling, biffsallad, biff) samt vars 2 drycker. Maten kom ut snabbt och vi betalade 1 miljon för kalaset. God mat, billigt, enkelt & mysigt så vi är inget annat än supernöjda. Gå hit!

Datum för besöket: februari 2017
Tack Fredrik P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2017 från mobil enhet

Bästa stället på hela Phu Quoc! Bra mat och trevlig personal som gör allt för kunderna.......................,..................,.................,..,,.,,,...............

Datum för besöket: februari 2017
Tack jazzka111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2017 från mobil enhet

Liten mysig restaurang med supergod mat! Väl värt ett (och flera) besök!

Vi upptäckte den sent men hann med två besök under vår vistelse på ön, hade garanterat blivit fler om vi sett den tidigare. Gå hit!

Datum för besöket: februari 2017
Tack Camillaalmlof
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2017 från mobil enhet

Så himla bra mat! Bästa på hela ö-vistelsen tog nr 51, fisk. Kommer inte ihåg vad den hette. Bra service också.

Datum för besöket: februari 2017
Tack Sandra S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thu Phuong Restaurant tittade också på

Phu Quoc Island, Kien Giang Province
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
 
Duong Dong, Phu Quoc Island
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
 

Besökt Thu Phuong Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt