Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“One of the top choices from many hotels hotel in Phuket!!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel
Rankad som nummer 2 av 13 hotell i Cape Panwa
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs november 30 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: there have many room types actually but all good though!! The best is everything in the fridge is fr ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack RichieOMG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (743)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

513517 av 743 omdömen

Omdömet skrevs november 22 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack tom t
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 6 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack 80lzr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 29 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Pool suite rooms are the cheapest rooms available and they are nice. The website doesn't show ph ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
36  Tack Im_Harsh_But_Fair
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 16 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Tony V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Cape Panwa
0.8 km bort
Amatara Wellness Resort
Amatara Wellness Resort
Nr 3 av 13 i Cape Panwa
1 048 omdömen
41.2 km bort
Renaissance Phuket Resort & Spa
41.5 km bort
SALA Phuket Resort and Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser
20.4 km bort
COMO Point Yamu
COMO Point Yamu
Nr 1 av 1 i Pa Khlok
945 omdömen
1.2 km bort
Pullman Phuket Panwa Beach Resort
26.6 km bort
Banyan Tree Phuket
Banyan Tree Phuket
Nr 21 av 97 i Thalang
1 734 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel

Adress: 88 Moo. 8, Sakdidej Road | Tambon Vichit, Muang Phuket, Cape Panwa, Phuket 83000, Thailand
Telefonnummer:
Region: Thailand > Phuket > Cape Panwa
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Spahotell i Cape Panwa
Nr 1 av Familjehotell i Cape Panwa
Nr 2 av Strandhotell i Cape Panwa
Nr 2 av Lyxhotell i Cape Panwa
Nr 2 av Affärshotell i Cape Panwa
Nr 3 av Romantiska hotell i Cape Panwa
Prisklass: 3 196 kr - 10 382 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel 5*
Antal rum: 95
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Agoda, Ctrip TA, Booking.com, Expedia, 5viajes2012 S.L. och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Sri Panwa Phuket Hotel Cape Panwa
Sri Panwa Cape
Sri Panwa Hotel Cape

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt