Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 314)
Filtrera omdömen
1 317 resultat
Medlemsbetyg
1 101
178
31
4
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 101
178
31
4
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 317 omdömen
Omdömet skrevs 7 januari 2017 från mobil enhet

Vi hamnade här av en slump då vi på grund av dåligt väder inte kunde åka vidare till Koh Tao. Det visade sig bli en fantastisk vistelse. Personalen är otroligt trevliga och hjälpsamma och rummet ljusa och fräscha. Vi bodde i rum 31 och hade utsikt över poolområdet och restaurangen. Perfekt läge tyckte vi och det var lätt att springa fram och tillbaka till poolen då det var på bottenplan. Låt inte hotellets avskildhet skrämma er, jag skulle rekommendera alla att åka hit.

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
1  Tack Jenny E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Codesamui, Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017

Tack för dina vänliga ord om hotellet efter din senaste besök på Lanna.

Vi uppskattar den tid du har tagit att dela din upplevelse.

Vi är glada att du noggrant planera din resa och uppskattat alla aspekter av anläggningar och vårt erbjudande. Din feedback kommer att delas med resten av laget som var nöjda sin service och uppmärksamhet var kraftigt emot.

Vi hoppas att välkomna dig och din familj tillbaka till hotellet.

Vänliga Hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2016 från mobil enhet

Ett av det bättre hotellen vi varit på.
Firade "honeymoon" här och spenderade större tiden av dagarna vid den underbara poolen.

Säng, rum och toalett var kanon och hotellfrukosten superb+

Läget är kanske inte toppen - men har man moppe är detta förmodligen ett av de bättre hotellen på koh samui.

Bodde här: april 2016, reste som ett par
Tack Dream617622
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lannasamui, General Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2016

Wow tack för din glödande översyn av Lanna vi är glada att du trodde att vi är ett av de bästa hotellen på Koh Samui !

Vår frukost är alltid ett samtalsämne bland gästerna , laget har stor stolthet i de livsmedel som de förbereda och det visar .

Stort tack en gång agian för att ta sig tid att granska Lanna och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka inom en snar framtid .

Vänliga hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2016 från mobil enhet

Bästa bästa! Vi skulle vara i Thailand i 2 veckor och hade bokat våra tre första dagar här och var så nöjda så vi återvände även våra tre sista dagar. Frukosten och maten är fantastisk! Mysig personal och bra service. Rent och fräscht. Bra priser. Om Lanna hade legat vid stranden så hade jag lätt kunnat bo där under hela semestern.

Bodde här: mars 2016, reste som ett par
Tack AngelicaSthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lannasamui, General Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade 18 mars 2016

Hallå där,

Många tack för din recension jag har använt Google translate för att läsa och svara så ber om ursäkt om det finns några stavfel .

Det låter som om du hade en fantastisk vistelse på Lanna vi är glada att du hade en underbar semester !

Vi ser mycket fram emot att välkomna dig tillbaka till Lanna snart .

Vänliga hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2016

Toppen service och mkt service inriktad personal. Toppen mat och suverän frukost.
Kommer återvända till detta hotell redan nästa vecka. Vi har varit här i 1 vecka och tycker vistelsen varit fantastiskt. 5 minuters rask promend till stranden bangrak.

  • Bodde här: februari 2016, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Johan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lannasamui, General Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade 14 februari 2016

Kära Johan ,

Jag har använt Google Translate för att läsa och svara på din recension .

Vi är glada över att läsa att din hade en sådan underbar vistelse på Lanna Hotel . Vi tror att för den bästa servicen måste du ha det bästa laget och på Lanna vi har dessa nyckelpersoner !

Många tack för din recension och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart .

Vänliga hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2016

Vi bodde bara en natt här men hann med att prova restaurangen med fantastiskt god mat och även gymmet som var perfekt.
Rummet var jättefint och fräscht. Sängen var superskön (inte hård som den kan vara i Thailand). Vi bokade upphämtning av hotellet på flygplatsen vilket fungerade utmärkt.
Personalen var hjälpsam och det var enkelt att få kontakt med hotellet både före vår vistelse och under tiden.

  • Bodde här: december 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Erica F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lannasamui, Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2016

Kära Erica ,

Jag har använt Google Translate för att läsa och svara på din recension så ber om ursäkt om det finns några grammatiska fel .

Glada över att läsa att din korta vistelse på Lanna var roligt och att du hade chane att äta på Vanilla Restaurang, vår mat som utarbetats av vår duktiga italiensk kock Lucido .

Vårt gym är utrustad med en rad toppmodern utrustning avsedd att hjälpa dig njuta innovativa och roliga möten . Oavsett om du vill köra , cykla , hiss eller sträcka vi har ett utrymme redo när du är !
,
Nästa gång du besöker du måste stanna längre !

Vänliga hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen