Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt! ”
Omdöme om Lanna Samui

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
Lanna Samui
Rankad som nummer 4 av 185 hotell i Bophut
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs augusti 13 2017 från mobil enhet

Hotellet ligger ca 10 min promenad från stranden.
Frukosten var fantastiskt god! Ägaren kom och presenterade sig för oss och berättade lite om sig själv och hotellet vilket var väldigt uppskattat! Rummen och poolområdet är väldigt fina! Gymmet är fräscht och har utsikt över poolen! Vi bokade en extra natt på hotellet då vi var så nöjda med vår vistelse där! Vi åt middag en kväll på hotellets restaurang och maten var väldigt bra!

Bodde här: Januari 2017, reste med vänner
Tack Maria C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Codesamui, Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade augusti 18 2017

Vi hoppas dock hjälpa dig med dina reseplaner. Storbritannien 1 omdöme 1 användare tycker att omdömet är användbart Andra TripAdvisor-resenärer tycker att den här medlemmens omdömen är användbara. Vi hoppas dock hjälpa dig med dina reseplaner. Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Var detta omdöme till någon hjälp?

Med våra hjärtliga hälsningar,

Lanna-laget

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 143)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 143 omdömen

Omdömet skrevs januari 7 2017 från mobil enhet

Vi hamnade här av en slump då vi på grund av dåligt väder inte kunde åka vidare till Koh Tao. Det visade sig bli en fantastisk vistelse. Personalen är otroligt trevliga och hjälpsamma och rummet ljusa och fräscha. Vi bodde i rum 31 och hade utsikt över poolområdet och restaurangen. Perfekt läge tyckte vi och det var lätt att springa fram och tillbaka till poolen då det var på bottenplan. Låt inte hotellets avskildhet skrämma er, jag skulle rekommendera alla att åka hit.

Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
Tack Jenny E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Codesamui, Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade januari 10 2017

Tack för dina vänliga ord om hotellet efter din senaste besök på Lanna.

Vi uppskattar den tid du har tagit att dela din upplevelse.

Vi är glada att du noggrant planera din resa och uppskattat alla aspekter av anläggningar och vårt erbjudande. Din feedback kommer att delas med resten av laget som var nöjda sin service och uppmärksamhet var kraftigt emot.

Vi hoppas att välkomna dig och din familj tillbaka till hotellet.

Vänliga Hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
92
Omdömet skrevs april 2 2016 från mobil enhet

Ett av det bättre hotellen vi varit på.
Firade "honeymoon" här och spenderade större tiden av dagarna vid den underbara poolen.

Säng, rum och toalett var kanon och hotellfrukosten superb+

Läget är kanske inte toppen - men har man moppe är detta förmodligen ett av de bättre hotellen på koh samui.

Bodde här: April 2016, reste som ett par
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lannasamui, General Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade april 4 2016

Wow tack för din glödande översyn av Lanna vi är glada att du trodde att vi är ett av de bästa hotellen på Koh Samui !

Vår frukost är alltid ett samtalsämne bland gästerna , laget har stor stolthet i de livsmedel som de förbereda och det visar .

Stort tack en gång agian för att ta sig tid att granska Lanna och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka inom en snar framtid .

Vänliga hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 17 2016 från mobil enhet

Bästa bästa! Vi skulle vara i Thailand i 2 veckor och hade bokat våra tre första dagar här och var så nöjda så vi återvände även våra tre sista dagar. Frukosten och maten är fantastisk! Mysig personal och bra service. Rent och fräscht. Bra priser. Om Lanna hade legat vid stranden så hade jag lätt kunnat bo där under hela semestern.

Bodde här: Mars 2016, reste som ett par
Tack AngelicaSthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lannasamui, General Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade mars 18 2016

Hallå där,

Många tack för din recension jag har använt Google translate för att läsa och svara så ber om ursäkt om det finns några stavfel .

Det låter som om du hade en fantastisk vistelse på Lanna vi är glada att du hade en underbar semester !

Vi ser mycket fram emot att välkomna dig tillbaka till Lanna snart .

Vänliga hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 11 2016

Toppen service och mkt service inriktad personal. Toppen mat och suverän frukost.
Kommer återvända till detta hotell redan nästa vecka. Vi har varit här i 1 vecka och tycker vistelsen varit fantastiskt. 5 minuters rask promend till stranden bangrak.

  • Bodde här: Februari 2016, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Johan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lannasamui, General Manager på Lanna Samui, svarade på det här omdömetSvarade februari 14 2016

Kära Johan ,

Jag har använt Google Translate för att läsa och svara på din recension .

Vi är glada över att läsa att din hade en sådan underbar vistelse på Lanna Hotel . Vi tror att för den bästa servicen måste du ha det bästa laget och på Lanna vi har dessa nyckelpersoner !

Många tack för din recension och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart .

Vänliga hälsningar,

Lanna Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Bophut
4,1 km bort
Poppies Samui
Poppies Samui
Nr 1 av 104 i Chaweng
809 omdömen
7,5 km bort
Sandalwood Luxury Villas
3,1 km bort
Bo Phut Resort & Spa
Bo Phut Resort & Spa
Nr 3 av 185 i Bophut
1 670 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
8,7 km bort
Sallamai Resort
Sallamai Resort
Nr 1 av 51 i Lamai Beach
321 omdömen
3,8 km bort
Sea Dance Resort
Sea Dance Resort
Nr 2 av 185 i Bophut
527 omdömen
5,1 km bort
SENSIMAR Koh Samui Resort and Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Lanna Samui? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Lanna Samui

Adress: 11/85 Moo 4, Soi Kalara, Bophut, Koh Samui 84330, Thailand
Region: Thailand > Provinsen Surat Thani > Koh Samui > Bophut
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 4 av 185 hotell i Bophut
Prisklass: 706 kr - 2 279 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Lanna Samui 4*
Antal rum: 75
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Agoda, Booking.com och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Lanna Samui. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt