10 personer tittar på det här hotellet
Hotels.com195 US$
Priceline174 US$
travelup.com164 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (2 580)
2 581 resultat
1 763
1 763
16 av 2 581 omdömen
Omdömet skrevs 7 augusti 2018 från mobil enhet

Positivt:Häftigt designhotell. Man har låtit trä i dörrarna till hotellrummet fortsätta in genom rummet som en matta rakt genom fram till altan . Vacker utsikt över stranden (stenstrand ta gärna med badskor glömde givetvis mina) . Hotellet har egna solstolar där. Lunch kan rekommenderas där vettigt pris o supergoda hamburgare. Sandstranden lite längre bort. Det andra rummet ungdomarna hade var med berg o havsutsikt helt OK det också. Fräscht o nytt. Strandhandukar resan på rummet Städning och service 2 ggr / dag. Toalett med glas dörr . God frukost. Min sambo gillade förra hotellet bättre med vacker trädgård. Men svårt att jämföra då detta är ett rent designhotell ett helt annat koncept. Bra massage låg runt 70 Euro som billigast . Buss går till Funchal 10:00 åter oftas 18:00 man anmäler sig i receptionen. Negativt: Dock besviken på att vi väntade in den bussen när vi skulle checka in. Då vi trodde den var gratis även då , eftersom den ändå gick . Men det blev 20 Euro/ person i vårt fall då 80Euro ☹️. Lite mörkt på hotellet svårt att se handtag på glasdörrar i samma mörka färg. Lite dyrt för buffé 27 Euro / person blev dock mindre om man bokade fler , men marginellt när man är 4 . Men som sagt vi får inte glömma att vi är på ett 5 stjärniga hotell. Svårt att få strand handdukar utbytta nån viss tid uppe vid baren sen slut, kan ju vara tillfälligt. Allmän info:Calheta är inte stort men flera restauranger finns nere vid hamnen.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Tack 951elisabetha
SavoyResorts, Diretor-Geral på Saccharum, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2018

Dear Guest,
Thank you so much for writing such a kind review regarding the Savoy Saccharum resort & Spa.
We were delighted with your wonderful words regarding our facilities, service and staff and your review will be shared with all the members of our team.
Our goal is to provide each and every guest with an impeccable service, to achieve and exceed our guests expectations, thus helping you to create unforgettable memories of your stay in our lovely Madeira Island! We are very proud of our services and extremely happy with your kind words.
All the improvement comments shall be shared as well for an even more pleasant stay for our future guests.
We will be honoured to welcome you back in a near future for another "Savoy Saccharum experience"!
With our warmest regards and "Muito Obrigado",
Ricardo Nascimento
Hotel Manager

Omdömet skrevs 27 januari 2018 från mobil enhet

Fantastiskt trevligt och välplanerat hotell precis vid havet. Bar och solstolar direkt vid en sällsynt sandstrand. Underbart stora rum med dubbelsäng. Välj rum med havsutsikt. Det är det värt.
Vi var här i slutet av januari och det gick bra att bada i havet och att ligga och sola.

Datum för vistelsen: januari 2018
2  Tack Håkan B
Savoy Resorts H, Gestor de Relações Públicas på Saccharum, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2018
Google-översättning

Dear Guest, Thank you for taking your time to write such a wonderful review regarding our hotel the Savoy Saccharum Resort & Spa. We were delighted to hear that you have had an amazing time with us, and that you enjoyed our facilities and services. Our goal is to exceed our guests´ expectations and we are happy that we have achieved this for you on this occasion. It will be an honour to welcome you back in a near future. With our warmest regards,
Ricardo Nascimento
Hotel Manager

Omdömet skrevs 28 juli 2017 från mobil enhet

Kommer absolut rekommendera Saccharum till alla som besöker Madeira och Calheta. Fantastisk service, stort utbud på frukosten och i övrigt fina restauranger på hotellet samt fantastiskt område som hotellet är beläget i. Mycket lugnt och tyst hotell. Kommer garanterat åka tillbaka hit!

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack emelie9008
Savoy Resorts H, Gestor de Relações Públicas på Saccharum, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2017

Dear Guests,
Thank you for taking a little bit of your time to write such a lovely review regarding our Savoy Saccharum Hotel Resort & Spa.
We were delighted to read that you found our hotel wonderful and that you have enjoyed our service, staff and facilities.
We were thrilled to hear that we have exceeded your expectations, which is our main goal.
We all look forward to having the pleasure of welcoming you back soon and on many more occasions.
With warm regards and "Muito Obrigado".
The Management

Omdömet skrevs 24 mars 2016 från mobil enhet

Saccharum är ett nybyggt hotell och det märks! Inredningen är intresant och genomtänkt och de har allt man behöver. Vi hade ett rum med ett litet kök i vilket var kanon. Det finns en supermarket med allt man behöver 5 min promenad bort. Det är ett hotell som passar par och vuxna sällskap, även om de även har en pool för barnen. De har en spa avdelning med bastu, saltrum, inomhuspool etc. Det kostar 20 euro för hotellets gäster att besöka det. Frukosten var bra med allt man behöver och en kock som gör omeletter och pannkakor.

Tips boka med seaview, jag tycker det var värt de extra kronorna att sitta på balkongen och njuta över utsikten och äta lite.

Det här hotellet är bra för dem med bil, men de erbjuder även transferbuss som går till funchal varje morgon och tillbaka igen vid 17. De har även buss 2 ggr i veckan till en liten farm i närheten. Det går också att boka hel/halvdagsutflykter härifrån. Ibland med ett tillägg på ca 5 euro då de normalt utgår från funchal.

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse!

Datum för vistelsen: mars 2016
Tack Linda K
Omdömet skrevs 18 november 2015

Bodde på detta fantastiska hotell 1 vecka i november. Hotellet har en jätte fin och inbjudande entré med mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Vårt rum var stort och fint med balkong med havsutsikt och en mycket fin inredning med sköna stora sängar. Alla färger på hotellet är rogivande, men ibland tyckte vi det var lite mörkt, men tror också det var meningen att man skulle få en rogivande känsla, vilket verkligen funkade på oss i alla fall. Maten var god och vällagad med fantastisk service även där av personalen. Det var ganska kallt vatten i poolerna som gjorde det ganska uppfriskande att doppa sig. Spat ingick i vårt pris och man får låna handdukar och morgonrock utan kostnad, vi var där varje kväll innan middagen, även där infann sig en rogivande känsla och det fanns mycket olika saker att prova på, jacuzzi, ångbastu, torrbastu mm mm och en stor bassäng att simma i som var uppvärmd. Men vi provade inte någon massage för vi tyckte det var för dyrt med 90Euro för 50 min massage. Alla övriga utrymmen på hotellet var också mycket fina och välgenomtänkta med fin utsikt och möbler och inredningen på hela hotellet är mycket snygga och bekväma. Barerna och underhållningen går inte heller att klaga på. Det fanns inte särskilt mycket barn på hotellet det tyckte i all fall vi var skönt och de hade en 16 års gräns till Spat. Det går en buss in till Funchal varje dag som kostade 19 Euro per person. Vi kommer definitivt att återvända.

Datum för vistelsen: november 2015
Tack Waticubuli