Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kanon om det inte vore för trafiken”
Omdöme om Cala Blanca

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
Cala Blanca
Rankad som nummer 11 av 16 hotell i Mogan
MiljöledareSilvernivå
Omdömet skrevs november 25 2016 från mobil enhet

Som vanligt levererar "diamonds" anläggningar. Stor fin balkong med havsutsikt, bra utrustning i lägenheten, rent och snyggt och trevlig, tillmötesgående personal. Läget finns som sagt inget att klaga på enkelt att ta sig till Puerto Mogan, vilket är ett måste då taurito är ett hotellområde med väldigt lite utbud av restauranger. Trafiken och då främst accelererande motorcyklar var ett störande moment.

Bodde här: November 2016, reste som ett par
Tack Stefan K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (479)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 479 omdömen

Omdömet skrevs november 1 2016 från mobil enhet

Bodde här en vecka, okt-nov. Vacker utsikt, trevlig personal, fina rum och härlig pool.
Vi bodde längst ner, man kan störas av vägen utanför, men ingen fara. Bra restaurang med god mat och humana priset. Ligger uppe på toppen av berget, bra att ha bil om man inte vill promenera i backen hela veckan.

Bodde här: November 2016
Tack li f
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 4 2016

Snygga fräscha lägenheter och en bra, uppvärmd pool. Men framför allt en resturang utöver det vanliga. Poolmenyn var över förväntan. Kvällsmenyn italieninspirerad. Det enda som drar ner omdömet är läget och byn Taurito, som är ganska trist.

Tips för att välja rum: Högre upp för utsiktens skull
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack herrulf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 7 2016 från mobil enhet

Här var ljuvligt att landa efter ett slitet hotell i Las Palmas. Riktigt bra standard med välutrustat kök: spis, ugn, diskmaskin och tom brödrost! Fräscht! Hit kan jag komma tillbaka!
Personalen var vänlig och talade utmärkt engelska. Nackdelen är att det ligger "uppe på berget" och att man antagligen blir kvar här om man är här en längre tid. Men, det skulle vara ok!

Bodde här: Mars 2016, reste som ett par
Tack mijamaria
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 28 2016

Fin lägenhet, trevlig personal.
Fick lägenhet på första våning. Altan i jämnhöjd med mkt trafikerad väg.Vägen låg Ca 10 meter från altan . Havet såg vi liten snutt av. Försökte byta lägenhet . Men lägenheter högre upp är andelslägenheter och inte till för charter enl reception.
Ta med ficklampa om ni vill promenera på kvällen. Ingen gatubelysning och stora bamsehål i trottoaren som är totalt livsfarliga. Hissen fungerar sporadiskt. Läskigt många trappor och inget för de som har svårt att gå. Väldigt lyhört från lägenhet ovanför.
Hit åker vi inte igen.

  • Bodde här: Februari 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Josefine M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Mogan
1,2 km bort
Cordial Mogan Playa
Cordial Mogan Playa
Nr 1 av 2 i Puerto de Mogán
4 257 omdömen
32,2 km bort
RK Hotel El Cabo
RK Hotel El Cabo
Nr 2 av 8 i Agaete
172 omdömen
4,6 km bort
Hotel Riosol
Hotel Riosol
Nr 17 av 67 i Puerto Rico
1 519 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,4 km bort
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan
1,3 km bort
Hotel Puerto de Mogan THe Senses Collection
Hotel Puerto de Mogan THe Senses ...
Nr 2 av 2 i Puerto de Mogán
890 omdömen
20,6 km bort
Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Cala Blanca? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Cala Blanca

Adress: Calle Albaicin 12 | Playa Taurito, 35138, Mogan, Gran Canaria, Spanien (Tidigare Club Cala Blanca)
Telefonnummer:
Region: Spanien > Kanarieöarna > Gran Canaria > Mogan
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Pentry Restaurang Busstransfertjänst Sviter Swimmingpool
Typ av hotell:
Nr 1 av Miljöhotell i Mogan
Nr 5 av Strandhotell i Mogan
Nr 5 av Romantiska hotell i Mogan
Prisklass: 619 kr - 2 154 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Cala Blanca 3*
Antal rum: 93
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Cala Blanca. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Club Cala Blanca Hotel Mogan
Hotel Cala Blanca

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt