Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Så där”
Omdöme om Cleopatra

Cleopatra
Rankad som nr 6 av 11 Restauranger i Votsalakia
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt, Från Medelhavet, Grill
Restauranginformation
Omdömet skrevs 10 juli 2018 från mobil enhet

Inget speciellt, snabb service maten och drickan kom snabbt, men maten var så där, inget ställe som vi kommer att besöka igen.

Datum för besöket: juli 2018
Tack tobbewendel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (110)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 110 omdömen

Omdömet skrevs 4 juli 2018 från mobil enhet

Det här är våran givna lunch hak för hela familjen.Vi har plöjt igenom det mesta på deras meny och inget har varit dåligt.Det är bra priser på maten och personalen är otroligt trevliga,ska även hinna med att äta middag där också rekommenderas starkt.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Johan M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2018 från mobil enhet

Trevlig personal, men maten smakade inte så mycket.. Min pojkvän åt lamb chops som var god men väldigt enkelt gjord och jag åt mousaka som smakade helt ut i luften. Vitlöksbröd var väldigt goda men brände i munnen av vitlök.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Julia S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 oktober 2017 från mobil enhet

Vi åt här en gång under vår vistelse. Maten var mycket bra och vällagad, men tyvärr är det ingen mysfaktor alls att sitta där. Tråkig lokal och inredning, men som sagt, maten var mycket bra.

Datum för besöket: september 2017
Tack CatharinaK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2017 från mobil enhet

Fantastiskt god mat. Vi beställde in en massa olika rätter och alla var väldigt goda och prisvärda. Ett toppenställe. Det enda de kunde förbättra är att förbättra utseendet på restaurangen och göra det mysigare.

Datum för besöket: september 2017
Tack rolandf800
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cleopatra tittade också på

Votsalakia, Samos stad
Votsalakia, Samos stad
 
Marathokampos, Samos stad
 
Votsalakia, Samos stad
Votsalakia, Samos stad
 

Besökt Cleopatra? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt