Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra hemlagad mat”
Omdöme om Anna's Restaurant

Anna's Restaurant
Rankad som nr 3 av 11 Restauranger i Votsalakia
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 18 september 2017 från mobil enhet

Intressant upplägg med att bli hämtad för att få beställa. Man fick peka och välja bland rätterna. God mat!

Datum för besöket: september 2017
Tack rolandf800
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (135)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 135 omdömen

Omdömet skrevs 30 augusti 2017 från mobil enhet

En mysig och speciell restaurang med väldigt god mat och trevligt bemötande. Rolig idé att få gå fram och välja bland den mat som serveras. Vi åt knyten med lammgryta som var jättegod, fräsch grekisk sallad, tsatsiki och en fylld tomat. Allt var så gott och vällagat, stora portioner.
Inte så dyrt, all mat plus vatten och två öl 380kr, för två alltså.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack pern529
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2017 från mobil enhet

En rörig restaurang som inte har några menyer utan man ska gå fram till Anna så visar hon vad som finns. När vi var där var det mycket folk så det tog lång tid innan vår tur å då hadde vi redan fått välja dryck helt fel ordning tycker jag. Många rätter var slut. Sen var det små portioner å smaklöst. Vi käkade en ugnsbakad kyckling.

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack Johan N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2017 från mobil enhet

Vi gick hit sista kvällen vilket var en miss. Vi satte oss vid ett bord beställde dricka blev sen skickade fram till ett bord där dagens grekiska rätter fanns och vi fick välja, Anna själv förklarade vad de olika rätterna innehöll. Allt var supergott, som ni ser är tallrikarna tomma

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack Ubbepower
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2017 från mobil enhet

Hemtrevlig restaurang med riktig grekisk mat. Finns ingen meny utan Anna visar och talar om vad som finns att välja på

Datum för besöket: juni 2017
Tack lotsto
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Anna's Restaurant tittade också på

 
Votsalakia, Samos stad
Marathokampos, Samos stad
 
Votsalakia, Samos stad
Votsalakia, Samos stad
 

Besökt Anna's Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt