Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skidresa med våra vuxna barn”
Omdöme om Il Balivo

Il Balivo
Rankad som nr 3 av 29 Restauranger i Champoluc
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt, Modernt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Mysigt ställe med trevlig och intresserad personal. God mat och väldig god efterrätt. Kan varmt rekommenderas. Beställ bord då det är populärt.

Datum för besöket: april 2018
Tack Nygaards
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (736)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 736 omdömen

Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Liten väldigt trevlig restaurang med bra service, god mat och bra viner, ligger väldigt centralt i Champoluc.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Palle A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 mars 2018 från mobil enhet

Hade högre förväntningar men dock en bra restaurang där servicegraden och miljön drar ner betyget. En i sällskapet tyckte att pastan var den godaste pastan hen ätit.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Odyssey182249
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Hade kanske lite för höga förväntningar på Il Balivo och deras mat. Men erbjuder en mysig och trevlig miljö med bra service.

Datum för besöket: mars 2018
Tack By R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2018 från mobil enhet

Fantastisk god mat som är rik på smaker, goda viner, härlig miljö. Bra utbud av allt. Återkommer mer än gärna.

Datum för besöket: februari 2018
Tack veronikagauffin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Il Balivo tittade också på

 
Champoluc, Aostadalen
 
Champoluc, Aostadalen
 

Besökt Il Balivo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt