Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa tapas i fanabe ”
Omdöme om El Makami

El Makami
Rankad som nr 1 av 31 Restauranger i Playa de Fanabe
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 23 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Mycket genuin spansk restaurang med spännande tapas, oerhört prisvärt och himla gullig personal. Testa köttbullarna och calamara romana samt minihamburgare.

Tack johannaa281
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cassandra S, Propietario på El Makami, svarade på det här omdömetSvarade 8 april 2018
Google-översättning

Thank you!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (511)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 513 omdömen

Omdömet skrevs 5 februari 2018 från mobil enhet

Under vår vistelse var vi där två gånger och provade flertalet tapas. Alla var välgjorda och goda på bra råvaror. Extra bra var meloncreme med parmachips. Kan varmt rekommendera detta.

Tack mumsanderd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cassandra S, Propietario på El Makami, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2018
Google-översättning

Thank yoU!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2018 från mobil enhet

Vi sökte efter en annan restaurang men hamnade här efter koll på TripAdvisor
Tog 6 tapasrätter som var ganska smakfulla. Hustrun kan inte äta gluten så urvalet var begränsat. På något vis blev räkor i vitlök lite smaklöst. Paprika , falafel och svamp var extra goda. Prisvärt. Ett glas vin kostade 2,5euro.

Tack Christer F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cassandra S, Propietario på El Makami, svarade på det här omdömetSvarade 2 februari 2018
Google-översättning

Thank you!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018 från mobil enhet

Litet ställe som serverar utmärkt tapas. Personal vänlig och hjälpsam. Beställ bord i förväg annars får man ingen plats.

Tack Britt-Mari L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cassandra S, Propietario på El Makami, svarade på det här omdömetSvarade 28 januari 2018
Google-översättning

Thank you very very much!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2018 från mobil enhet

Lite svårt att hitta, men skam den som ger sig! Vi tvekade först, men vi vågade och vann. Mycket god mat (vi valde tapas), lite tunt vinsortiment. Rekommenderas!

Tack Evamona L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cassandra S, Propietario på El Makami, svarade på det här omdömetSvarade 14 januari 2018
Google-översättning

Thank you!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på El Makami tittade också på

 

Besökt El Makami? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt