Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket god och vällagad mat”
Omdöme om Pad Thai Kitchen

Pad Thai Kitchen
Rankad som nr 4 av 48 Restauranger i Västra Frölunda
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Tyvärr bara vatten ingår i dagens lunch. Några små kakor och kaffe eller te. Ingen efterrätt eller frukt

Datum för besöket: maj 2021
Tack Ingvar G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (17)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 17 omdömen

Omdömet skrevs 16 april 2021

Så mycket att välja på, gott om vegetariska rätter dessutom. Super god mat och härligt kryddad. Otroligt trevligt bemötande, kommer definitivt tillbaka.

Datum för besöket: april 2021
Tack ellak970
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2021 från mobil enhet

Fantastiskt god thaimat. Bra buffé, smakrik och varierad. Trevlig ägare, bra service. Finns även frysta matlådor att köpa med sig. Rekommenderas!!!

Datum för besöket: februari 2021
2  Tack ChriRob
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2021

Smakar som i Thailand. Finns inget bättre betyg!
Spicy, men framförallt höga smaker i äkta sydthailändsk stil. Även andra inslag från övriga Thailand förekommer och allt smakar lika bra. Rekommendras starkt till alla som gillar asiatisk mat.

Datum för besöket: december 2020
1  Tack JohanO452
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020 från mobil enhet

Lite enkel lokal som är väldigt speciell. Men väldigt bra thai mat. Omväxlande innehåll i buffén. Smakar alltid gott!!

Datum för besöket: september 2020
1  Tack davidwQ6159ML
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pad Thai Kitchen tittade också på

Västra Frölunda, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Västra Frölunda, Västra Götalands län
Mölndal, Västra Götalands län
 

Besökt Pad Thai Kitchen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt