Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok men kan bli dyrt.”

Burgers & Beers Vimmerby
Rankad som nr 9 av 26 Restauranger i Vimmerby
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Bra sätt att beställa med att kryssa i sina val. Bra smak men drar iväg prismässigt med lite tillbehör. Miljön ok.

Datum för besöket: maj 2021
Tack SteveTheSwede
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (8)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 8 omdömen

Omdömet skrevs 9 november 2020

Bästa stället i Vimmerby utan tvekan, god mat samt väldigt bra personal.
Snabb och mycket bra service.

Datum för besöket: november 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack sebbe95
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2020

Bästa burgaren jag ätit rekommenderas starkt för den som vill ha kvalité på burgare och mycket bra utbud på öl Aldrig tyckt om sushi innan men älskar jag de nu rekommenderar verkligen modern sushi

Datum för besöket: september 2020
Tack T5718ISmarcusv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2020

Klart godkända hamburgare med bra smak och härliga tillbehör. Trevlig lokal med bra ljudnivå och snabb trevlig service. Kul ide att få kryssa i sin egen beställning på "menyn".

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 6611fille
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2020

Helt Klart bästa burgarna i stan! Bra service och god mat!väldigt mysigt ställe! Rekomenderas starkt

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 44aleni
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Burgers & Beers Vimmerby tittade också på

 
Vimmerby, Kalmar län
Vimmerby, Kalmar län
 

Besökt Burgers & Beers Vimmerby? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt