Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pensionnär”
Omdöme om Göstas Fiskekrog

Göstas Fiskekrog
Rankad som nr 1 av 27 Restauranger i Smögen
Certificate of Excellence
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Bra men väldigt mycket man hade kunnat dela på en trevlig personal rent ock mycket underbar utsikt väldigt

Datum för besöket: september 2020
1  Tack 460h_kanh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (339)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 339 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Vi stannade till ett par nätter i Smögen och åt här båda kvällarna.
Vi åt skaldjursplatå, musslor med pommes, fiskgryta m.m
Vi var väldigt nöjda.
Trevlig personal.

Datum för besöket: september 2020
Tack 943christerp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2020 från mobil enhet

Handlade skaldjur att ta med. Räkorna var goda. Havskräftorna smakade ingenting!!! Kokat endast i vatten?? Krabban, som tjejen skar upp!, hade nästan inget ”kött” utan brun sörja. Klorna var ok. Så besviken när man åker till västkusten för att få äta goda skaldjur. :(

Datum för besöket: augusti 2020
Tack mariasweden123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GostasFisk, Ägare på Göstas Fiskekrog, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2020

Jätte tråkigt att ni haft en sån dålig upplevelse med våra skaldjur. Jag antar att ni handlat skaldjur från vår fiskebutik.
Ta gärna kontakt med oss på 0523-720 70 eller mejla oss på butiken@gostasfisk.se så löser vi ett presentkort till er för denna tråkiga upplevelse.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2020

Vi åt vars en räksmörgås och var mycket nöjda. Det var rikligt med räkor som smakade mycket bra. Till det drack vi Smögenöl och valde lager. Skulle tagit IPA har vi förstått av andra.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Ekelundsvensson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GostasFisk, Kock på Göstas Fiskekrog, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2020

Jätte trevligt att ni gillar vår räksmörgås.

Ni är varmt välkomna på ett återbesök och testa IPA nästa gång!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2020

Väldigt god mat! Åt fisk, musslor, räkor, kött och hamburgare. Allt var utmärkt tillagat! Rekommenderas varmt :)

Datum för besöket: augusti 2020
Tack danielkQ3274TF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GostasFisk, Ägare på Göstas Fiskekrog, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2020

Tack så mycket för ert besök & varma ord.

Varmt välkomna tillbaka !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Göstas Fiskekrog tittade också på

Smögen, Västra Götalands län
Smögen, Västra Götalands län
 
Smögen, Västra Götalands län
Smögen, Västra Götalands län
 

Besökt Göstas Fiskekrog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt