Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppenställe”
Omdöme om Roys Delikatesser

Roys Delikatesser
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Smögen
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Ett måste om man besöker Smögen bryggan. Prova deras fiskgryta som är västsveriges godaste. Musslorna går heller inte av för hackor. Kustcharkens hamburgare serveras på utsökt sätt. Mycket trevlig personal, snabbt serverat på uteserveringen med utsikt över hamninloppet

Datum för besöket: september 2020
Tack 74gunnar74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (49)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 49 omdömen

Omdömet skrevs 5 september 2020

Fantastisk personal, snabb service och otroligt god mat. Detta präglade vårt besök hos Roys när vi intog en perfekt lunch i strålande solsken. Främst musslorna och fisk och skaldjursgrytan satt helt rätt.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Black_Father
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2020 från mobil enhet

Fish & chips. Fisken smakade ingenting. Frityrsmeten runt den var som ett pansarskal. Pommesen var också sönderfriterad, hård så de flesta gick sönder när man skulle sticka i gaffeln.
Vi hade nog inte samma tur med kocken som tidigare omdömeslämnare.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack KennyF123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020

Alltså... Räkpizzan, helt fantastisk! Och de små friterade räkorna med chilli aioli. Mat när det är som bäst!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack susannelR3873TX
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Räkmackan är väl ett måste när man besöker Smögenbryggan. Den smakade också väldigt gott utan att vara brutalt dyr. Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 512andersk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Roys Delikatesser tittade också på

Smögen, Västra Götalands län
Smögen, Västra Götalands län
 
Smögen, Västra Götalands län
Smögen, Västra Götalands län
 

Besökt Roys Delikatesser? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt