Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt och god mat”
Omdöme om The Jolly Sailor

The Jolly Sailor
Rankad som nr 11 av 66 Restauranger i Cabanas
Certificate of Excellence
Prisklass: 17 US$ - 23 US$
Kök: Portugisiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Mysigt med öppen spis och trevlig personal. Mysig innergård. Jag åt grillade räkor vid båda mina besök och det var supersmarrigt. Rekommenderas starkt. Mitt sällskap var även nöjda med fläskfilé, tonfisk och kyckling. Deras crepes med honung och bär var riktigt goda. Gott husets vin.

Datum för besöket: mars 2018
Tack ECeciliaF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (238)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 238 omdömen

Omdömet skrevs 10 mars 2016

Mysigt ställe med brasa i öppna spisen. Maten god, mest kötträtter. En del kötträtter tillagar man själv på en stekplatta. Husets vin var helt OK. Mycket trevlig och serviceinriktad personal.

Datum för besöket: mars 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack elsiek2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016 från mobil enhet

I Cabanas några hundra meter från hamnen ligger denna restaurang i ett villaområde. Detta är en charmig restaurang med ganska konventionell meny. Servicen tyvärr under normal standard trots knappt halvfull restaurang. Vi beställde fläskfilé som tyvärr var torr. Dessutom biffstek alla portugisisk stil. Denna var helt ok mej mera. Rekommenderat vin från Alentejo var riktigt hyggligt.
Något överreklamerat ställe. Tyvärr.

Datum för besöket: mars 2016
Tack KANSU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2015 från mobil enhet

Har just nu besökt en fantastisk restaurang i Cabanas de Tavira som jag verkligen vill rekommendera. Underbart kött och ett fantastisk vin från Duoro på druvorna Touriga National och Touriga Franc. Detta ställe rekommenderas med varmt hjärta!!

Datum för besöket: september 2015
Tack 81_kef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2015

En trevlig krog med bra service. Vi var ett sällskap på 8 personer, men tyvärr var vissa rätter slut varför vi inte helt fritt kunde välja ur menyn.
De rätter som beställdes var dock till full belåtenhet. Måltiden avslutades med kaffe och figo.

Datum för besöket: mars 2015
Tack 750henrikj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Jolly Sailor tittade också på

 

Besökt The Jolly Sailor? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt