Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (122)
Filtrera omdömen
122 resultat
Medlemsbetyg
35
39
24
11
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
35
39
24
11
13
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 122 omdömen
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Dålig service, hemsk mat i resturangen o tyvärr ingen Corona städning på toaletterna.
Personalen var otrevlig.
Väntetiden på maten 2 timmar
Läget var kanon men det är det enda som var bra.
Torekov är annars väldigt fint

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Cecilia J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Mysig camping vid havet. Dock besviken på städningen av servicehusen (särskilt i dessa corona-tider). Endast Telia har täckning, så har du annat abonnemang så rekommenderas att man köper ett Telia kontantkort eller liknande om man vill kunna ha tillgång till internet. Wifi genom campingen var obefintligt. Närmaste ställe jag hittade Telia Kontantkort var på Väla utanför Helsingborg. Bra mini-golfbana :-)

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 246malinr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020 från mobil enhet

Besök i Torekov i några dagar. Fin camping som ligger vid havet.
Det havsnära läget gör att man hela tiden känner den inte så trevliga lukten av tång som sköljts upp, samt att det är ganska blåsigt.
Tyvärr var inte campingen riktigt anpassad för Coronatider och städningen vid toaletterna var bristfällig.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack fruglan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020

Den sämsta campingen vi vart på, så sunkiga dåliga orustade servicehus, hela stället luktar avlopp!! Åk inte dit !! Bara alger och tång och inte serviceminded personal! Lekparken är smutsig! Allt är smutsigt! Kottar grenar trånga platser ! Kan inte rekommenderas alls ! Vi betalade för 5 nätter åkte därifrån efter 1 natt! Wi-Fi funkar inte, och ingen täckning för din egen internet !!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack NathalieK0703
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juni 2020

Läget är strålande, precis vid havet, krabbfiske, och främst nära till Torekov där det finns ett riktigt bra utbud av restauranger etc, härligt uteliv.
Men det är inte campingen som gör det.
Campingen är medel, skulle säga 3 stjärnor.
Ok servicebyggnader med bra städning, känns lite slitet.
Samma med lekplats.
Bad möjlighet är ok men stranden nedanför var inget bra, bryggan däremot var helt ok. Finns strand längre bort mot Torekov som är bättre.
Restaurangen på campingen provade vi inte då vi vid förra tillfället både blev extremt dåligt bemötta där samt deras pizza var bland det hemskaste jag ätit.
Trevlig camping annars med bra läge

Datum för vistelsen: juni 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack marcus2rin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen