Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Visa alla 12 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (1 079)
1 079 resultat
1823 av 1 079 omdömen
Omdömet skrevs 29 mars 2023

Var på en härlig tränings- och spa helg med vänner.
- Bra pass från leverantören (Taudien)
- God mat & dryck
- Fint och rent hotellrum med maffiga badrockar
- SPA-anläggning med mycket
- Välgörande behandlingar

Mycket nöjd!

• Restyp: Reste med vänner
Tack Happiness25534333741
Carina Wallen, Marketing på Torekov Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2023

Tusen tack för en jättehärlig recension efter ert besök hos oss på Torekov Hotell. Det gläder oss att ni gav oss höga betyg och hade det bra under er träningshelg med spa.

Varmt välkomna åter!

Omdömet skrevs 21 mars 2023

vi hade en lugn och skön helg med barn och vänner. Verkligen prisvärt. Super att kunna checka in senare när man har ett barn med som gillar att bada i poolerna och att vi kunde njuta god mat med vänner och bo över.

• Restyp: Reste med vänner
Tack Vinmartin
Carina Wallen, Marketing på Torekov Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2023

Stort tack för en jättefin recension efter ert besök hos oss på Torekov Hotell med familjen. Det gläder oss att ni också gav höga betyg.

Omdömet skrevs 20 mars 2023

Det fanns 2 varma japanska poller utomhus, och en bubbelpool, dock önskar ett räcke till japanska pool, det fanns ett stort kall utomhus pool. Maten på restaurangen var bra dock önskar vit vin sås till torsk, den vi fick var för mäktig. Rum var bra dock önskar att munstycke i dushcabin rengöras regelbundet. Annars bra ställe.

Tack nailfashion

Stort tack för en fin recension efter ert besök hos oss på Torekov Hotell. Det gläder oss att ni också gav höga betyg och gav oss feedback på vad vi kan göra bättre.

Omdömet skrevs 19 mars 2023

En av mina nya favoritspa. Anlände 15 och hoppade in o spaade direkt. Sen var det jättegodfika med spännande tesorter och goda tilltugg och avkopplande i sköna fåtöljer. Lite mer spa, utomhus denna gång, och så avkopplande på ovanvåningen. God middag och frukost
TIPS! Åk Söndag till Måndag om ni kan, så lugnt och avkopplande!

Tack olivernaesh

Stort tack för en jättefin recension efter ert besök hos oss på Torekov Hotell när ni skulle på spa. Det gläder oss att ni också gav höga betyg och målande beskrivning som gör oss tacksamma.

Omdömet skrevs 13 mars 2023

Trevligt rum och personal. Ett fint gym med några maskiner och framförallt hantlar 1-20kg och en free motion
kabelmaskin och dura swissboll de är kvalitet.
Spaet var lagom stort. 3 olika spa bad utomhus med bastu. Och pool som var naturligt runt 6-8 grader perfekt när man ville svalka sig.
Lagom med folk och kändes aldrig trångt

• Restyp: Reste ensam
Tack martintornblad
Carina Wallen, Marketing på Torekov Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2023

Tusen tack för en jättehärlig recension! Vad kul att ni uppskattar vårt gym och spa på Torekov Hotell. Vi gläder oss att ni ger oss högsta betyg.

Varmt välkomna åter!