Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (1 079)
1 079 resultat
2328 av 1 079 omdömen
Omdömet skrevs 13 mars 2023

Fantastiskt hotell med underbar personal. Avslappnande behandling som satte ribban för vårt besök. Kan verkligen rekommendera ett besök. Boka gärna sviten det är helt klart värt pengarna. Vi njöt av vistelsen

• Restyp: Reste med familjen
Tack knuten777
Carina Wallen, Marketing på Torekov Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2023

Wow, vad glada vi blir för att ni tycker vi har världens bästa hotell med spa. Tusen tack för en fin recension och höga betyg. Det värmer vårt hjärta.

Välkomna åter!

Omdömet skrevs 7 mars 2023

Härlig miljö, sköna promenader, god mat, trevlig personal , varma och kalla bad i spat. Så summerar vi vår helg på ert fina hotell. Vi åker hem nöjda, utvilade och glada och kommer tillbaka och provar en annan årstid.

Tack me670906
Carina Wallen, Marketing på Torekov Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2023

Åh, vilka fina ord vi fick från er efter er vistelse hos oss på Torekov Hotell. Det tackar vi för - och även för högsta betyg. Det värmer vårt hotellhjärta.

Välkomna åter!

Omdömet skrevs 6 mars 2023

Mitt omdöme är att hotellet och hela upplevelsen är top notch. Det enda jag kan tycka någonting om är att maten kom in med lite för lite mellanrum mellan förrätt och varmrätt vilket verkkligen är ett i landsproblem. Inget klagomål bara en tanke.

Tack fredrikedgren

Vilken härlig recension ni ger oss efter ert besök hos oss på Torekov Hotell. Det tackar vi för. Det gläder oss också att ni ger oss högsta betyg.

Varmt välkomna åter!

Omdömet skrevs 1 mars 2023

Vi åkte med våra ungdomar på sportlov , firade att de fyllt 18 o 20 år . De uppskattade spa o mat o miljön. Allt var till belåtenhet. Städarna var ivriga att komma in på utcheckningsdagen , det var lite stressande att de drog i dörren kl 10.15 o vi fått utcheckning kl 12. Maten underbar o härlig service .

Datum för vistelsen: februari 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack nymanboden
Carina Wallen, Marketing på Torekov Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2023

Tack för ert besök på Torekov Hotell och för att ni tar er tid att ge oss feedback. Era åsikter och upplevelser är så viktiga för oss. Kul att ni tog med era ungdomar.

Vi tackar särskilt mycket för ert fina betyg.

Vi hoppas att få se er hos oss snart igen!

Med leende hälsning

Omdömet skrevs 27 februari 2023

Avkopplande boende och lagom stort Spa. Närhet till fina vandrings-/ joggingstråk längs med kusten. Suveränt god mat som serverades av trevlig och kunnig kypare. Uppskattade frukostutbudet. Fräscht och lagom stort.

Datum för vistelsen: februari 2023
Tack marie7nilsson
Carina Wallen, Marketing på Torekov Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2023

Stort tack för höga betyg och att ni gav oss er feedback efter er vistelse hos oss på Torekov Hotell. Härlig beskrivning av våra omgivningar också. Kul att ni gillade hotellet med våra faciliteter.

Varmt välkomna åter!