Mysig vistelse med min dotter (17 år) vecka 8. Vi fick tid tillsammans att varva ner, gå på SPA, prata, äta gott och bara vara. Härlig vistelse i fräsch och mysig miljö. Vi återkommer gärna med resten av familjen!Mer
- Kostnadsfri parkering
- Strand
Visa färreStort tack för högsta betyg efter er vistelse hos oss på Torekov Hotell. Härlig beskrivning av er mamma-dotter-resa. Kul att ni gillade hotellet med våra faciliteter. Det gläder oss att ni hade det mysigt hos oss.
Varmt välkomna åter!
Guest Relations Manager
Vi åkte upp från Helsingborg för att i avkopplad miljö fira min födelsedag. Inga problem och inga konstigheter. Mycket hjälpsam och trevlig personal och faciliteterna var på alla sätt tillfredställande. Maten på kvällen överraskade med sina smakkombinationer och var väldigt god. Sov som en bebis.
Stort tack för högsta betyg och att ni gav oss er recension efter er vistelse hos oss på Torekov Hotell. Härlig beskrivning av er vistelse hos oss och extra kul att ni gillade vår meny och sov gott. Det värmer att läsa era fina ord.
Varmt välkomna åter!
Guest Relations Manager
Bra hotell med god mat, vi bodde i suiten med sovrum och vardagsrum, Stora rum, sängen var väldigr skön med bra kuddar och härligt täcke. Badrummet var stort med en härlig dusch. Hade önskat att det fanns mer tilltugg i loungen innan middagen. Inte alltid man är på humör på olive, chips och ölkorv. Middagen var fantastisk, vällagad och god. Frukosten var helt ok, det fanns lite av varje men inget som stack ut.
Vad härligt att läsa att ni tyckte vi hade ett trevligt hotell. Vi tackar för en fin recension efter er vistelse hos oss på Torekov Hotell. Vi tar till oss er feedback och önskar er varmt välkomna åter!
Guest Relations Manager
Torekov hotell ligger väldigt trevligt. Nära naturen som är helt fantastisk.
Rummen är helt ok.
Maten är väldigt bra och personalen i restaurangen är väldigt kunniga och trevliga.
Kommer gärna tillbaka!
Vi tackar för en fin recension efter er vistelse hos oss på Torekov Hotell. Vad härligt att läsa att ni tyckte vi hade ett trevligt läge för vårt hotell. Vi tar till oss er feedback och önskar er varmt välkomna åter!
Guest Relations Manager
En mycket trevlig upplevelse, trevlig person, god mat och en mycket avslappnad känsla.
Maten på kvällen var magisk god!
En härlig kombination av varm bastu och kalla pooler.
Sköna sängar med varma täcke!
Tusen tack för en jättefin recension efter er vistelse hos oss på Torekov Hotell. Vad härligt att ni gillade maten också, det värmer lite extra.
Välkomna åter!
Guest Relations Manager
Allt var mycket bra. Möjligen var belysningen på rummen lite för svag och får få lampor. Maten och matsalen var perfekt. Personalen var mycket trevlig och kunnig. Afternoontea på ankomstdagen var väldigt bra.
Tack för en fin recension och höga betyg efter er vistelse på Torekov Hotell. Vad härligt att läsa att ni gillar maten och personalen. Det värmer vårt hotellhjärta.
Välkomna åter!