Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
160 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Priceline174 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (995)
Filtrera omdömen
995 resultat
Medlemsbetyg
580
311
76
24
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
580
311
76
24
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
222227 av 995 omdömen
Omdömet skrevs 4 juli 2021

Välutrustat hotell med himmelsk mat, bland det bästa vi någonsin ätit.
Mycket trevligt bemötande särskilt Anders i restaurangen vilket gör vistelsen minnesvärd.
Tillgång till flera pooler samt spa som grädde på moset.
Rekommenderas verkligen!

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bjornisolna
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 juli 2021

Perfekt boende för den som vill ta sig runt och se fin natur i kombination med fräscht boende och fantastiskt god mat. Avkopplande med både spaområde men också med olika umgängesytor om man inte, som vi, får ett boende med ett extra vardagsrum vilket var en mycket trevlig överraskning.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Chrissie03
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 juli 2021

Supernöjd, otroligt sköna sängar, jättegod mat, vänlig personal, ja, ett toppenställe helt enkelt! Skulle gärna återvända hit vid ett annat tillfälle! Kan rekommendera detta till alla som vill ha en avkopplande stund eller kanske stanna flera nätter.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Habonisse
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 juli 2021

Fantastiskt trevligt ställe med toppkvalitet på middag och frukost.
Rummet var också till belåtenhet med sköna sängar och en touch av lyx.
I hotellets spa var ångbastun det bästa och utsikten från relaxen. Men annars var det inget speciellt med just den avdelningen och vi skulle inte betala extra för det.
Vi återkommer!

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
2  Tack christinasO9735SU
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 juni 2021

Hade högre förväntningar. SPA medel, ingen exklusive känsla. Saknades toalettpapper i sviten fick gå till receptionen för att få detta. Låg använd portionssnus på golvet vid nattduksbordet. Dock var maten i restaurangen fantastisk och serveringspersonalen trevlig.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bogmonica
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen