Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
243 US$
Se erbjudande
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Expedia.com243 US$
eDreams
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (790)
Filtrera omdömen
790 resultat
Medlemsbetyg
456
254
57
20
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
456
254
57
20
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
5358 av 790 omdömen
Omdömet skrevs 20 juni 2021 från mobil enhet

29 grader varmt , vad kan gå fel .
Fantastisk miljö fantastisk god mat trevlig personal servitris från Lästringe .
Vi servedes en två rätters meny +ett par goda snacks till fördrink allt perfekt tillagat med goda smaker .
Vi kommer helt säkert tillbaka.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack tommye789
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2021

Fint spa med olika pooler, även att simma i. Härlig ångbastu.
Supergod middag serverad av trevlig personal. Rummet som var en svit infriade våra förväntningar.
All personal oerhört vänliga och tillmötesgående.
Åker gärna dit igen.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Ibewe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2021

Middagen var suverän den var både vacker och mycket god. Sviten var fantastisk. Dubbelrummet var helt ok. Vi hyrde två sviter och ett dubbelrum. Allt var Corona anpassat. Men vi fick tillräckligt med spa tid.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 671maryi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2021

Fantastisk skrivarkurs helg med Caroline Säfstrand på ett fantastiskt hotell. Extra plus för maten. Härligt med egen uteplats och gångavstånd till havet och bad. Mycket bra hotell. Mycket smakfull inredning in i minsta detalj.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 604evad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2021

Fina rum med terass. God mat. Bra service av all personal. Trevlig miljö både inomhus och utomhus.
Sov bra i sköna sängar. Bra med parkering intill hotellhus. Härligt poolområde utomhus. Perfekt läge att promenera till Torekov hamn eller längs havet.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annbrittsvensson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen