Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Booking.com
231 US$
Se erbjudande
Orbitz.com
Expedia.com243 US$
eDreams231 US$
Prestigia.com250 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (790)
Filtrera omdömen
790 resultat
Medlemsbetyg
456
254
57
20
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
456
254
57
20
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
5964 av 790 omdömen
Omdömet skrevs 10 juni 2021

Verkligen njutbar och god mat! Trevlig och engagerad serveringspersonal på kvällen.
Kudden, täcket och lakanen väldigt lyxiga och sköna att sova i.
Spa-öppettider lite snåla. På frukosten blev vi nästan lite ”uppläxade” om hur vi skulle sprita händerna och att vi hade 45 min på oss att äta frukost.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack cgb592021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2021

Rum och Spa höll hög klass. Rent och snyggt.
Maten - frukost , lunch och middag var av mycket hög internationell klass.
Vinpaket var perfekt tillval och prisvärt.
Vi tog inga behandlingar så kan ej kommentera.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack goeranodmalm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2021

Besviken på spa tiderna på kvällen men annars nöjd med vistelsen. Stod i mejl att man hade fri tillgång till spa mellan 21-14 men den informationen stämde inte. Spaet stängde klockan 22 enligt receptionen.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 46saraandersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2021

Mycket bra spa och mysigt att bo. God mat och rejäl frukost. Passa på off-season för då kan man få ha spa:et för sig själv om man har tur! Alla på hotell o restaurang är jättetrevliga. Är man intresserad av en kortare vandring kan man gå till Dagshög. Inte så långt och naturen längs havet är mycket fin.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 877lena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2021

Fantastisk vistelse på ett toppenfint hotell i de bästa omgivningar. Om du har möjlighet så ska du absolut passa på att vandra eller cykla när du är här. Utmärkt god mat och fin service. Rummet höll generellt hög klass och jag sov gott i den lagom hårda sängen. Kan verkligen rekommendera ett besök på Torekov Hotell.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack cgustafsson2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen